Fundal Foto Easter Eggs at the Front Door

350.00 Lei
FUNDAL
+

Cantitatea minima pentru "Fundal Foto Easter Eggs at the Front Door" este 1.

Fundalul foto  Easter Eggs at the Front Door este un backdrop de Paste cu casuta cu usa verde, flori colorate si verdeata. Fundalul prezinta un decor minunat pentru mini-sesiuni foto de sarbatori. Aceasta este o alegere excelenta pentru a surprinde momente unice ale familiei într-un mediu primavaratic.


Fundalul foto  Easter Eggs at the Front Door este un backdrop de Paste cu casuta cu usa verde, flori colorate si verdeata. Fundalul prezinta un decor minunat pentru mini-sesiuni foto de sarbatori. Aceasta este o alegere excelenta pentru a surprinde momente unice ale familiei într-un mediu primavaratic. Florile colorate si verdeata dau impresia de bucuria primaverii. In plus, usa verde adauga un contrast placut si o nota jucausa.

Fundalul este realizat dintr-un material PVC durabil si de inalta calitate, care este rezistent la apa si se poate curata ușor.

Puteti completa acest decor cu iepurasi si oua colorate din polistiren, precum si cu verdeata si flori artificiale la imbinarea cu partea orizontala. In partea orizontala puteti utiliza un fundal unicolor sau cu verdeata. 

  • fundal foto calitativ din PVC
  • nu face cute
  • nu necesita calcare
  • se pastreaza rulat
  • 160 x 240 cm
  • 200 x 300 cm 


Culoare:
  • Albastru
  • crem
  • roz
  • verde

GARANTIA CALITATII

Indiferent de modelul sau tipul produselor noastre aveti garantia unui produs superior calitativ din punct de vedere al materialelor folosite si al atentiei la detalii.

GARANTIA LIVRARII LA TIMP

Va garantam ca produsul comandat ajunge in timpul promis.

Pentru comenzile de invitatii, in cazul in care coletul nu este expediat in ziua promisa, iti oferim o reducere de 10% la urmatoarea comanda.

Pentru comenzile de accesorii urgente, plasate in saptamana nuntii, iti garantam livrarea daca a fost pusa cel tarziu luni seara.

GARANTIA SATISFACTIEI

Daca produsul primit are defecte din vina noastra, va garantam refacerea comenzii.

 

CUM POT RETURNA UN PRODUS?

Returul se face numai in cazul produselor nepersonalizate cum ar fi Wedding plannerele. Fundalurile se fac pe comanda, la dimensiunea dorita de client si sunt produse personalizate.

Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor si vei suporta taxele de curierat pentru returnare.

Trimite-ne un email cu informatiile despre data expedieri, suma de returnat si datele de livrare.

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

DURATA COMENZII SI LIVRARE

Durata comenzii este de maxim 10 zile lucratoare, de la aprobarea finala a mostrei digitale.

Livrarea se face prin curier rapid (FAN CURIER), si ajunge de obicei, in 24 ore dupa confirmarea trimiterii pachetului.

Pentru a putea procesa comanda de FUNDALURI FOTO plata se face cu cardul sau prin transfer bancar.

Transportul aferent comenzii este pentru zona de acoperire Fan Courier.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client si sunt de aproximativ 21 -28 lei in functie de greutatea coletului. Primul Kg este 21 lei. Aceste preturi sunt pentru destinatii din lista localitatilor acoperite de Fan Curier fara kilometri suplimentari.

Produse din aceeasi gama

Te-ar mai putea interesa