9+ lucruri ce nu pot lipsi din geanta unei mirese

Se apropie ziua nunții și intri în panică- faci în gând un checklist rapid, apoi te gândești oare ce ai uitat? Dacă ceva nu merge conform planului? Cum te pregătești pentru ziua cea mare și cum poți anticipa toate situațiile? 

Ei bine, adevărul este că nu le poți controla chiar pe toate- va trebui să ai încredere în tine și oamenii cu care ai lucrat că ziua va fi una minunată. 

Ce poți face însă este să îți pregătești faimosul “kit pentru urgențe” fără de care nicio mireasă nu ar trebui să își arate frumusețea în lume! Dar stai liniștită, ne-am ocupat noi de o listă perfectă pentru orice bride-to-be. Mai mult decât atât, am imprimat-o și pe un door sign, ca să îți fie oricând la îndemână. 


Iată câteva elemente importante: 

  1. Agrafe pentru păr, pieptăn și fixativ. Sigur, avem o coafură perfectă și “întărită” cu mult fixativ (niciodată destul), însă dacă va fi vânt sau poate vei dansa până dimineață (așa cum te sfătuim să o faci), riști ca șuvițele rebele să-și facă de cap. Agrafele sunt supereroi ai coafurii perfecte!
  2. Pudră translucidă & lip gloss. Mereu ne retușăm machiajul- e fericirea noastră! Așa va fi și în ziua nunții- mai ales dacă vei transpira sau tenul va începe să lucească, o pudră translucidă te va salva de aceste mici impedimente și te va ajuta să arăți perfect în fotografii. Cât despre gloss/ ruj, e musai să fie acolo!
  3. Antiperspirant. Pentru că ne trebuie și atât.
  4. Cremă de mâini. Mâinile aspre mereu dau o stare de neliniște și nu ne dorim asta. O cremă de mâini cu un miros preferat ne poate face mâinile mai catifelate dar ne și relaxează. Încearcă dacă nu ne crezi pe cuvânt!
  5. Lac de unghii incolor + ac și ață. Aici intervin urgențele vestimentare- dacă îți agăți ciorapii sau se întâmplă ceva cu ținuta, cineva, undeva, trebuie să scoată un lac de unghii sau ac și ață pentru a sări în ajutor.
  6. Șervețele. Fie că plângi de bucurie sau vrei să te împrospătezi, șervețelele sunt un must- de ținut chiar în gentuța sau clutch-ul de mireasă!
  7. Ibuprofen și plasturi. Trecem la artileria grea- durerile de cap sau orice fel de durere nu este binevenită! Le alungăm rapid cu o pastilă. La fel și dacă ne bat pantofii, chiar dacă recomandat este să avem și unii de schimb- just in case. 
  8. Sticlă cu apă & o banană. Oricine are nevoie de potasiu și hidratare,  nu? Banana este un snack rapid bun pentru o mireasă, mai ales dacă nu apuci să mănânci mare lucru pe timpul zilei (nici seara). Iar hidratarea este esențială- lasă sticla cu apă unei prietene apropiate și roag-o să aibă grijă să rămâi hidratată, mai ales dacă e cald afară! 
  9. Bomboane mentolate. Pentru că vei vorbi cu mulți oameni, poate chiar vă veți felicita- practic, o să primești mulți pupici, important e să rămâi fresh! 

Ultimul și cel mai important “accesoriu” pe care nu îl ții în geantă, ci e musai să îl porți cu tine tot timpul este zâmbetul. Nu uita să zâmbești și să te simți bine- pentru că până la urmă, e ziua ta de neuitat!