CUM POT RETURNA UN PRODUS?

Returul se face numai in cazul produselor nepersonalizate.(wedding planner) FUNDALURILE foto si INVITATIILE de NUNTA / BOTEZ sunt produse personalizate dupa dorinta clientului si nu se incadreaza in legea OUG 34/2014.

Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor si vei suporta taxele de curierat pentru returnare.

Trimite-ne un email cu informatiile despre data expedieri, suma de returnat si datele de livrare.

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte.


CUM POT ANULA O COMANDA?

Orice comanda se poate anula fara costuri suplimentare pentru client inainte de realizarea plati, mai precis, de inceperea procesului de personalizare a produsului. 

Dupa personalizarea produsului, anularea intra sub incidenta legii de returnare si se aplica conform politicii de returi si a legii OUG 34 / 2014.