Blog Red Boutique

22-07-2022
de catre John Indreica


Bine ai venit!

Bine ai venit pe blogul nostru, Red Boutique. Aici poti afla mai multe informatii care sa te ajute in planificarea nuntii pe care ti-ai dorit-o din totdeauna.

Eu sunt Cristina Rosu, si voi fi ghidul tau in aventura organizarii si planificarii nuntii sau a botezului.

Acest blog e plin de articole interesante despre nunta si botez! Scriu in fiecare saptamana un articol cu dorinta de a te ajuta sa ai o nunta de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!

Fundalurile pentru fotografie - curatare, intretinere si depozitare

20-01-2023
de catre Noemi Gergely

Din ce material sunt realizate?

Fundalurile pentru fotografie sunt printate pe PVC de 450g, care nu se zgarie usor prin metoda de print UV:

- este cel mai calitativ print

- Este environmentally-friendly, fara sa emita toxine (safe pentru bebelusi)

- Culorile ies vibrante, intense si foarte aproape de digital.


Cum se curata fundalurile Redecorate?

Fiind realizate din PVC, acestea se curata foarte usor cu un burete si apa calduta. Pentru fundalurile care au fost folosite la sedintele Smash the Cake, la nevoie puteti adauga si solutii de curatare in apa, insa FARA clor. 

De asemenea si la fundalurile folosite in proiectele de Food Photography, resturile de mancare se elimina usor prin spalare cu un material sau burete.

Printul nu se decoloreaza si nu va fi afectat dupa spalare. 


Cum depozitam fundalurile foto?
Acestea se pastreaza rulate pentru a evita formarea cutelor. Puteti rula impreuna si 2-3 fundaluri, pentru a economisi spatiu. Inainte de folosire acestea se vor desface si in cateva minute se vor intinde de la propria greutate si vor fi gata pentru a fi utilizate. Fundalurile pot fi pastrate si in tuburi de carton.

Cand nu se fac nunti in anul 2023

29-08-2022
de catre Noemi Gergely

Momentul în care alegi data nunții este extrem de important, nici o altă planificare nu este posibilă fără a cunoaște acest element. 

Dar, înainte de a bifa în calendar data nunții, gândește-te de cât timp ai nevoie pentru a face pregătirile necesare pentru această zi.

7 cele mai bune idei pentru petrecerea burlăcițelor

24-08-2022
de catre Noemi Gergely

Organizarea petrecerii burlăcițelor poate părea un lucru copleșitor adăugat pregătirilor nunții, însă cu o serie de sfaturi utile și idei creative, tot procesul poate să fie unul simplu și distractiv. 

Ne dorim ca acest articol de blog să te ajute în pregătirea celei mai spectaculoase petreceri și să îți ușureze tot parcursul pregătirilor.

Ți-am pregătit o serie de idei și tematici pe care le poți alege ca laitmotiv al serii petrecute cu prietenele tale:

Asking your bridesmaid: 9 idei de a-i cere prietenei tale să-ți fie domnișoară de onoare

24-08-2022
de catre John Indreica

Deci tocmai te-ai logodit - yeeey! - acum e timpul să-ți suni cele mai bune prietene și să le spui vestea cea mare! 

Pe măsură ce începi să-ți planifici ziua nunții, este important să te gândești la cine vrei să fie în echipa ta de domnișoare de onoare și să le inviți să fie alături de tine.

Trimiterea unui mesaj atent fiecăruia este un gest frumos pentru a arăta cât de mult îți pasă ca ele să fie alături de tine și ce înseamnă prietenia lor pentru tine. 

9+ lucruri ce nu pot lipsi din geanta unei mirese

24-08-2022
de catre Noemi Gergely

Se apropie ziua nunții și intri în panică- faci în gând un checklist rapid, apoi te gândești oare ce ai uitat? Dacă ceva nu merge conform planului? Cum te pregătești pentru ziua cea mare și cum poți anticipa toate situațiile? 

Ei bine, adevărul este că nu le poți controla chiar pe toate- va trebui să ai încredere în tine și oamenii cu care ai lucrat că ziua va fi una minunată. 

Ce poți face însă este să îți pregătești faimosul “kit pentru urgențe” fără de care nicio mireasă nu ar trebui să își arate frumusețea în lume! Dar stai liniștită, ne-am ocupat noi de o listă perfectă pentru orice bride-to-be. Mai mult decât atât, am imprimat-o și pe un door sign, ca să îți fie oricând la îndemână. 

5 motive să alegi o nuntă în aer liber

24-08-2022
de catre Noemi Gergely

Atunci când te căsătorești, este important să ai doar un lucru în minte: este ziua voastră cea mare, nunta este în primul rând cu, despre și pentru voi.

Așadar, creează o nuntă care ți se potrivește și adaugă acele mici idei fermecătoare care vă reprezintă ca și cuplu. De exemplu, dacă ambii sunteți pasionați de călătorii, natură sau plajă, puteți lua în considerare o nuntă outdoor, sub cerul liber! 

Cum te ajută o agendă de tip Wedding Planner

24-08-2022
de catre John Indreica

Dacă ești ca majoritatea mireselor, ești în egală măsură entuziasmată și copleșită la gândul de a organiza o nuntă. Există atât de multe variabile implicate în ziua ta cea mare, încât este ușor să pierzi ceva din vedere, mai ales când îți plănuiești singură nunta. 

Dar venim cu vești bune! Există o modalitate de a-ți organiza nunta- un jurnal de planificare a nunții este o modalitate excelentă de a face liste organizate, de a-ți urmări progresul și de a lua notițe despre ce simți și ce se întâmplă în călătoria ta. 

Care sunt tendințele anului în materie de invitații de nuntă?

24-08-2022
de catre Noemi Gergely

Invitațiile la nuntă sunt prima oportunitate pe care o ai să transmiți povestea ta de dragoste invitaților tăi. Acestea dau tonul întregii petreceri și dezvăluie primele detalii tematice ale evenimentului. 

În momentul în care invitațiile sunt primite, deja se poate trage o concluzie despre tipul de ceremonie, gradul de implicare și întreaga atmosferă a petrecerii. Sună destul de important, nu-i așa?

Pentru a te ajuta să alegi invitațiile potrivite, îți prezentăm tendințele anului 2022 în materie de invitații de nuntă ce nu vor trece neobservate:

Când nu se fac nunți în anul 2022

24-08-2022
de catre Noemi Gergely

Momentul în care alegi data nunții este extrem de important, nici o altă planificare nu este posibilă fără a cunoaște acest element. 

Dar, înainte de a bifa în calendar data nunții, gândește-te de cât timp ai nevoie pentru a face pregătirile necesare pentru această zi.

Culoarea anului 2022 în materie de nunți

24-08-2022
de catre Noemi Gergely

Așa cum se întâmplă la fiecare final de an, se alege o culoare care va da tonul tuturor tendințelor și evenimentelor care se vor desfășura în perioada următoare. Pentru anul 2022, culoarea aleasă este Very Peri, un albastru violet cu subtonuri de roșu.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!