Blog Red Boutique

22-07-2022
de catre John Indreica


Bine ai venit!

Bine ai venit pe blogul nostru, Red Boutique. Aici poti afla mai multe informatii care sa te ajute in planificarea nuntii pe care ti-ai dorit-o din totdeauna.

Eu sunt Cristina Rosu, si voi fi ghidul tau in aventura organizarii si planificarii nuntii sau a botezului.

Acest blog e plin de articole interesante despre nunta si botez! Scriu in fiecare saptamana un articol cu dorinta de a te ajuta sa ai o nunta de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!

Nunta de Vis in Stil Boho Chic

04-08-2023
de catre Noemi Gergely

Nunta de Vis in Stil Boho Chic

Planificarea unei nunți este un moment special și palpitant în viața fiecărui cuplu. Dacă sunteți în căutarea unei teme care îmbină farmecul rustic, simplitatea și naturalețea, atunci stilul boho chic ar putea fi alegerea perfectă pentru voi.

Nunta boho chic se caracterizează prin eleganța relaxată, detaliile artistice și conexiunea puternică cu natura.

În acest articol, vă vom oferi sfaturi esențiale pentru a organiza o nuntă memorabilă în stil boho chic, de la invitații până la decor.


Invitații în Stil Boho Chic:

Invitațiile sunt prima impresie pe care o veți lăsa asupra evenimentului vostru. Optați pentru hârtie texturată, culori naturale și ilustrații florale sau etnice. Fonturile caligrafice sau boeme adaugă un plus de farmec. Puteți chiar adăuga un mic detaliu, cum ar fi o panglică din macrame sau o floare uscată prinsă în invitație. Sigiliile de ceară de culoare cupru sau aurii, de asemenea întregesc această atmosferă boho. 


Invitatie Bohemian in stil bohoInvitatie de nunta cu invelitoare de vellum - Boho Vellum


Alegerea Locației și Decorului:

Locația este esențială pentru a crea atmosfera boho chic. O grădină luxuriantă, o fermă rustică sau o plajă izolată pot fi opțiuni ideale. Pentru decor, folosiți elemente naturale precum lemnul, piatra, plantele suculente, pampas și flori sălbatice. Candelabrele cu lumânări, pernele colorate și covoarele țesute pot adăuga un farmec boem în atmosferă.


Rochia de Mireasă și Ținuta Mirelui:

Alegeți o rochie de mireasă lejeră, cu detalii precum dantelă, mâneci bufante sau croieli fluide. Pentru mire, o cămașă albă sau în culori deschise, purtată cu pantaloni din in sau chiar blugi, poate crea un look boho chic rafinat.


Bucătăria și Tortul:

Mâncarea ar trebui să fie la fel de relaxată ca întreaga atmosferă. Optați pentru un meniu diversificat, bazat pe produse locale și organice. Pentru tort, puteți alege un design simplu, acoperit cu flori naturale sau fructe.


Divertisment și Muzică:

O nuntă boho chic ar trebui să aibă un vibe relaxat și distractiv. Puteți organiza zone de relaxare cu perne și covoare, și puteți adăuga activități precum pictatul pe față sau un colț cu pălărie și ochelari de soare pentru poze distractive.

Asigurați-vă că muzica este diversă și cuprinde genuri precum folk, indie și muzică acustică.


Amănunte Mici:

Detaliile contează într-o nuntă boho chic. Gândiți-vă la detaliile pentru mese, cum ar fi servetele din pânză sau șervetele de masă în culori pământii. Puteți oferi invitaților amintiri sub formă de pietre prețioase mici, brățări prietenie sau alte obiecte artizanale.


Invitatii de nunta in stil Boho Chic


Organizarea unei nunți în stil boho chic poate fi o experiență minunată și creativă. Cu atenție la detalii, o locație potrivită și o atitudine relaxată, veți crea o nuntă memorabilă, plină de farmec și autenticitate.

Amintiți-vă că esența acestui stil constă în exprimarea voastră personală și în îmbrățișarea frumuseții naturii într-un mod simplu și elegant.

Noi suntem aici pentru a aduce la viață nunta pe care v-ați imaginat-o întotdeauna si suntem dedicați să vă oferim invitații de nuntă care vor captura perfect esența stilului boho.

Invitatii de nunta florale, inspiratie pentru buchetul de mireasa

02-08-2023
de catre Noemi Gergely

Invitatii de nunta florale, inspiratie pentru buchetul de mireasa

Planificarea unei nunți este o călătorie palpitantă către crearea unei zile speciale și memorabile. Fiecare detaliu contează, iar una dintre cele mai frumoase și semnificative componente ale nunții este buchetul de mireasă. Acesta nu doar că completează înfățișarea miresei, ci aduce și o notă subtilă de eleganță și personalitate.

În acest articol, vă vom împărtăși câteva sfaturi despre cum vă puteți inspira pentru invitațiile de nuntă folosind frumusețea buchetului de mireasă, pe care îl aveți cu siguranță în minte fiecare dintre voi, viitoare mirease!

Culoarea ca sursă de inspirație

Fiecare buchet de mireasă are o paletă unică de culori care reflectă tema și stilul nunții. Alegeți culorile dominante din buchet și adăugați-le în designul invitațiilor de nuntă. Poate fi vorba de tonurile delicate ale bujorilor, nuanțele vibrante ale lalelelor sau eleganța clasică a orhideelor. Incorporarea acestor culori în invitații va crea o coerență vizuală care va lega întreaga experiență a nunții.


model invitatie stanga: Cherry Blossom and Something Blue Trifold

model invitatie dreapta: Something Blue

Elemente florale delicate

Buchetele de mireasă sunt adesea alcătuite din flori rafinate și subtile, care transmit o emoție de delicatețe și frumusețe. Aduceți această subtilitate în designul invitațiilor prin folosirea detaliilor florale subțiri și elegante. Puteți adăuga siluete sau contururi ale florilor din buchet, amplasându-le în colțurile invitațiilor sau ca fundal suav. Aceste elemente vor adăuga o notă de romantism și rafinament.

Texturi și materiale de calitate

Buchetul de mireasă nu se rezumă doar la culori și forme, ci include și o varietate de texturi și materiale care se armonizează armonios. Inspirându-vă din această varietate, alegeți hârtii sau texturi pentru invitații care redau aceeași senzație de lux și calitate. Optați pentru hârtii cu accente texturate sau chiar printuri folio pentru a evoca senzația de eleganță pe care o transmite un buchet bine alcătuit.


Invitatii cu print folio: Delicate Rose Gold, Garden Roses

Elemente decorative suplimentare

Pentru a completa inspirația dată de buchetul de mireasă, gândiți-vă la alte elemente decorative pe care le puteți integra în designul invitațiilor. Pentru exemplu, dantelă delicată poate fi adăugată pentru a aminti de detaliile rafinate ale rochiei de mireasă sau ale voalului din buchet. În plus, puteți considera inserarea unor accesorii sub formă de panglici sau mici sigilii pe plicuri care să redea rafinamentul florilor.


Mesajul din spatele florilor

Fiecare floare din buchetul de mireasă poartă o semnificație și un mesaj aparte. De exemplu, trandafirii roșii pot simboliza iubirea pasională, iar freziile pot sugera inocența și puritatea. Gândiți-vă la mesajul sau emoția pe care doriți să o transmiteți invitaților și alegeți florile și culorile care se potrivesc cel mai bine acestei idei. Apoi, integrați aceste flori în designul invitațiilor pentru a comunica subtil mesajul dvs.

Inspirându-vă din frumusețea și semnificația buchetului de mireasă, puteți crea invitații de nuntă care captează esența și stilul unic al evenimentului dvs. Alegeți culorile, texturile și elementele decorative care redau cel mai bine personalitatea dvs. și mesajul pe care doriți să-l transmiteți. 

Invitațiile vor deveni astfel nu doar un simplu anunț, ci o fereastră către povestea și emoția din spatele nunții voastre speciale.


Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să transformați visele în realitate. Cu experiența noastră în realizarea de invitații de nuntă personalizate, suntem pregătiți să vă ghidăm în alegerea celor mai potrivite invitații care să reflecte perfect stilul și emoția evenimentului vostru special.

Alegerea potrivita a invitatiilor de nunta, pentru a celebra un eveniment de neuitat

23-05-2023
de catre Noemi Gergely

Alegerea potrivita a invitatiilor de nunta, pentru a celebra un eveniment de neuitat

Planificarea unei nunți remarcabile și memorabile implică luarea unor decizii importante și inspirate. Unul dintre aspectele cheie este alegerea invitațiilor de nuntă potrivite. Invitațiile nu sunt doar un simplu element de comunicare, ci reprezintă o modalitate de a crea anticipare și de a reflecta stilul și personalitatea voastră ca cuplu. În acest articol, vă vom ghida prin procesul de alegere a invitațiilor perfecte pentru a vă asigura că nunta voastră va fi cu adevărat remarcabilă și memorabilă.

Reflectați personalitatea și stilul vostru unic

Invitațiile de nuntă ar trebui să fie o reflectare autentică a personalității voastre ca și cuplu. Gândiți-vă la temele, culorile și stilurile care vă reprezintă cel mai bine. Dacă sunteți romantici și eleganți, puteți opta pentru invitații cu detalii florale și tonuri pastelate. Dacă sunteți pasionați de design modern și minimalist, puteți alege invitații cu linii curate și culori neutre.


Cherry Blossom and Something Blue - Invitație delicată cu model floral în tonuri pastelate 

Vă plac festivalurile? Oferiți-le celor pe care-i doriți la evenimentul vostru, un “bilet” la cel mai cool eveniment, nunta voastră!

Alegeți invitațiile care vor face ca invitații să se simtă conectați și emoționați de evenimentul vostru.

Dacă sunteți iubitori ai naturii, invitațiile in stil greenery pot fi alegerea perfectă pentru a anunța o nuntă deosebită.

Invitatie cu scris modern, potrivit pentru un eveniment in aer liber in stil greenery - Invitatia Branch

Materiale de calitate și design impecabil

Calitatea invitațiilor este esențială pentru a crea o impresie durabilă și de lux. Asigurați-vă că alegeți un furnizor de încredere care oferă materiale de înaltă calitate și un design impecabil. Hârtia groasă și chiar uneori texturată, foliile elegante și imprimeurile fine sunt elemente care vor adăuga un plus de rafinament invitațiilor voastre. Fiecare detaliu contează, așa că verificați atent finisările și asigurați-vă că totul este realizat cu atenție la detalii.

Personalizarea pentru o notă specială

Personalizarea invitațiilor de nuntă este o modalitate minunată de a crea o notă specială și de a face ca evenimentul vostru să fie cu adevărat memorabil. Adăugați inițialele voastre, o fotografie de cuplu sau un mesaj personalizat pentru fiecare invitat. De asemenea, puteți adăuga elemente speciale, cum ar fi panglici elegante, sigilii personalizate sau accesorii tematice. Personalizarea invitațiilor va arăta invitaților că le-ați acordat o atenție specială și veți crea un impact emoțional puternic.

Sigilii de ceara pentru personalizarea invitatiilor - se pot realiza in diferite culori si modele.

Elemente inovatoare pentru o experiență captivantă

Dacă doriți să ieșiți în evidență și să adăugați un plus de originalitate nunții voastre, puteți opta pentru invitații cu coduri QR, care pot redirecționa invitații către un site personalizat al nunții voastre, oferindu-le informații suplimentare și o experiență interactivă.

Pachete complete de papetărie pentru o coerență vizuală

Pentru a crea o coerență vizuală și a sublinia tema nunții voastre, puteți opta pentru pachete complete de papetărie, care includ invitații, meniuri, numere de masă, placecards și alte elemente necesare evenimentului. Alegând un design unitar și folosind aceleași culori și elemente grafice în toată papetăria, veți adăuga un plus de profesionalism și eleganță evenimentului vostru.


Concluzie:

Alegerea invitațiilor de nuntă potrivite este un aspect esențial în crearea unei nunți remarcabile și memorabile. Gândiți-vă la personalitatea voastră ca și cuplu, alegeți materiale de calitate și finisări impecabile, personalizați invitațiile și adăugați elemente inovatoare pentru o experiență captivantă. Nu uitați să creați o coerență vizuală prin utilizarea unui pachet complet de papetărie. Cu atenție și grijă pentru detalii, veți reuși să alegeți invitațiile perfecte care vor face ca nunta voastră să fie remarcabilă și memorabilă pentru toți invitații.


Modele de texte pentru invitatii de botez

19-05-2023
de catre Noemi Gergely

Modele de texte pentru invitatii de botez

Invitațiile de botez sunt o modalitate minunată de a împărtăși bucuria și emoția pe care o simțiți în legătură cu sosirea pe lume a micuțului vostru. Un text bine formulat poate transmite dragostea și entuziasmul vostru către cei dragi și poate crea o atmosferă plină de căldură și emoție.

Iată câteva idei de texte pentru invitatiile de botez, care pot fi adaptate în funcție de preferințele voastre:

MODEL 1

Sunt prințesa lu’ tăticu’,

Favorita lu’ bunicu’,

Sunt mândrețea lu’ mămica,

Răsfățata lu’ bunica.

Nu mă credeți? Veniți pe ……….. pe la ….. (ora) la Biserica …………..

și-o să vedeți. Și mă mai îndrăgesc și nașii………. și ………. ……..

Mie sigur o să-mi fie somn, dar voi puteți petrece

în voie alături de părinții mei, …… și ….. ………… la Restaurantul ………………, începând cu ora …..

MODEL 2

Mă numesc ……………………..

Am pășit în lume la data de …………….

și consider că a venit vremea să intru și eu în rândul creștinilor.

Alături de părinții mei, ……… și ….. ………….,

vă aștept în ziua de ………., ora …., la Biserica ………………,

să fim împreună la acest eveniment important pentru mine.

În brațe mă vor ține nașii mei, ……… și ……… …………….

Vom merge apoi la Restaurantul ………….. începând cu ora …,

unde vom ciocni un biberon cu lapte și un pahar cu șampanie.

MODEL 3

Dintr-o frumoasă poveste de iubire

Între o mireasă și un mire

M-am născut eu, un îngeraș,

Cel mai iubit copilaș.

Promit că o să-mi fac remarcată prezența când ne vom întâlni la Biserica ……………, la ora …..,

în data de ……….. Mă vor ține în brațe nașii mei ……… și ……… ………….,

dar vor fi și părinții mei acolo, ……… și ……… …………..

Am auzit că va fi petrecere mare la Restaurantul ………………, începând cu ora …..

Sper să nu dorm și să vin și eu. Abia aștept să ne vedem!

MODEL 4

Cred că știți că m-am născut.

Pe unii chiar v-am și văzut.

Vă propun însă ceva:

O petrecere în cinstea mea.

Pe data de ……., la ora …., părinții ……………………. și nașii ………………….

mă duc la Biserica ………………. pentru ritualul sfânt al botezului.

Mergem apoi să petrecem la Restaurantul ……….. începând cu ora

Bebe …………….. 

MODEL 5

Salutare,

am sosit

și mă simt binevenit!

Eu,

______,

împreună cu părinții mei,

______ și ______ ______,

vă invit să mă vedeți

cum fac băiță în apă sfințită de la Biserica ______

din ______, unde mă vor ține în brațe nașii mei,

______ și ______.

În timp ce somnul de după Sfântul Botez îmi va fi lin,

dumneavostră veți petrece

în ziua de ______ ______ ______ ______,

la Restaurantul ______ din ______,

începând cu ora ______.

MODEL 6

Nouă luni am așteptat

Și în sfârșit s-a întâmplat:

S-a născut un îngeraș,

Frumușel și drăgălaș.

Și-acum știți ce-o să urmeze:

Nașii o să-l creștineze.

Se numește ……………. și ne-a făcut fericiți.

Nașii …… și …….. ………… îl/o vor ține în brațe pe dată de …………,

la ora ….., la Biserica ……., unde va avea loc ceremonia de botez.

Vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment,

cât și la petrecerea ce urmează începând cu ora …., la Restaurantul …………..

……….. și ………… ……………..

MODEL 7

Ma numesc …….. si impreuna cu parintii mei …………………….

Va invit pe data de ……………

sa ma vedeti cum fac baita in apa sfintita de la Biserica ……………….. la ora ……..,

unde ma vor tine in brate nasii mei ………………………….

Masa va avea loc la Restaurantul ……….., ………… incepand cu ora ……..

Va astept!

MODEL 8

Ma boteaza!

Duminica………… ora …….. la Biserica ………

Dupa care … un biberon cu lapte eu, o gustare voi,

iar un biberon cu lapte eu, o sampanie voi,

apoi eu voi dormi iar voi veti dansa impreuna cu nasii mei:

……………. si parintii mei: …………….

la Restaurantul ………… incepand cu ora …………

Va pupa cu drag, ………….

MODEL 9

Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinţilor mei

şi mă numesc …………………

Dornic să vă cunosc, vă invit împreună cu mama şi tata,

………………………

la botezul meu, în ziua de ………………….., ora…, la Biserica ………………….

şi la petrecerea pe care o dau în cinstea mea

la restaurantul ……………….. , ora …… .

MODEL 10

Mă distrez şi mă simt bine Cu părinţii lângă mine.

Beau lăptic şi dorm la greu,

Sper să fie aşa mereu! ……………… (prenume bebe) 

Minunea din viaţă noastră se numeşte …….. ………… şi s-a născut pe ……………. (dată).

 Naşii …………………. o vor duce pe dată de ………., la ora …..,

la Biserica …………… pentru a o creştina. 

Va urmă o petrecere de pomină la Restaurantul …………., începând cu ora….. 

Vă aşteptăm cu drag! ……… şi ……… …………….(nume părinţi)

Modele de texte pentru invitatii de nunta

19-05-2023
de catre Noemi Gergely

Modele de texte pentru invitatii de nunta

Invitațiile de nuntă reprezintă cartea de vizită a evenimentului vostru special, fiind prima impresie pe care o veți transmite invitaților. Indiferent de stilul și tema nunții voastre, un text bine formulat poate crea o atmosferă aparte și poate transmite emoția și entuziasmul pe care îl simțiți.

Iată câteva idei de texte pentru invitațiile de nuntă, care pot fi adaptate în funcție de preferințele voastre:


MODEL 1 

……………………. și …………………..

am ales ziua de …………………..

ca ziua în  care să ne unim

sufletele și inimile pentru totdeauna cu iubire.

Împreună cu cei  care ne-au văzut primii pași

………………………………. și …………………………….

și cu cei care ne vor sta alături de acum înainte

…………………………… și ……………………….

vă invităm să luați parte lasărbătoarea fericirii noastre

începând cu orele ….. la Primăria …… ,

orele …… la Biserica ……. , iar apoi

de la orele …..la Restaurantul …………. .

Vă așteptăm cu tot sufletul și vă rugăm să confirmați participarea

până în ………… la nr. de tel.  ………… și ……… .

MODEL 2

………………….. și ……………….

Împreună cu cei ce le-au vegheat pașii

Au deosebita plăcere de a va invita pe data de ………………….

Să fiți alături de ei la oficierea cununiei religioase,

Care va avea loc la Biserica ……………………… începând cu orele ……….. .

Masa festivă va avea loc la Restaurantul …………………… orele …………….. .

Ne vor fi aproape nașii:

………………………………. și ………………………….

Vă rugăm să ne confirmați prezența dvs.

la nr. tel: ………………………………… și …………………………..

MODEL 3

„Dragostea luminează inimile celor ce o împărtășesc.”

Părinții noștri,

……………. și ……………            ………………. și ………………

doresc să fie alături de noi în ziua de ………………. ,

la oficierea căsătoriei noastre la Biserica ………………. , ora …….. .

Pentru a ne bucura cu toții, vă așteptăm cu sufletul deschis

să petrecem împreună aceste clipe de neuitat,

la Restaurantul ……………………. , începând cu ora ………… .

Nașii noștri,

………………… și ……………..

vor avea grijă ca juramântul să fie pentru totdeauna.

Vă așteptăm cu drag!

………………….. și …………………

MODEL 4

Viața ne-au dăruit-o părinții ,

………………………………..

Fericirea ne-o vom făuri noi ,

…………. și ……………

Binecuvântarea ne-o vor da nașii ,

……….. și ……………

la Biserica ………. , Sâmbata , ora ………. .

Vă invităm să petreceți alături de noi sărbătorirea acestor clipe de neuitat

la Restaurantul ……………. , începând cu ora …… .

Vă așteptăm  cu drag!

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. până  la data de ……….., la tel :

……………… sau ………………….

MODEL 5

Dragostea ne-am declarat-o noi,

……………….. și ………………….

Binecuvântarea ne-au dat-o părinții,

……….. și ………..             ………………. și ………….

La altar ne vor conduce nașii,

……………. și …………….

Bucuria ne va fi deplină, prin prezența dumneavoastră

la legamântul nostru sfânt, care va fi celebrat

la Biserica …………….. Sâmbăta ……………. , ora ………. .

Deosebitul eveniment va fi urmat de masa festivă,

la Restaurantul ……………… , începând cu ora ……….. . 

Va așteptăm cu drag!

MODEL 6

Am vrea o nuntă simplă şi frumoasă,

Cu prieteni la dans şi la masă.

Aşa că… Vă invităm să petrecem împreună

O noapte pe care să o pomenim măcar o lună!

… şi …

Vă aşteptăm alături de noi şi de părinţii

……. pe data de ….

Clipe memorabile pentru un început fericit…

Vă aşteptăm!

MODEL 7

Cu deosebită plăcere, noi,

…….

împreună cu părinţii noştri dorim să vă avem alături

la celebrarea cununiei religioase care se va oficia la data de .., ora …. la Biserica ….

Sărbătorirea evenimentului va avea loc, începând cu ora ….

la Restaurant ….

Vă aşteptăm cu drag!

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. până la data de …. la tel. ……

MODEL 8

Cu inimile pline de bucurie și entuziasm,

Noi, ……………. &………………….

Vă invităm să ne fiți alături la celebrarea căsătoriei noastre!

Sâmbătă, ………………

Vom petrece împreună la Restaurantul …………………….., începând cu ora ……

Vă aşteptăm cu drag!

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră telefonic

……………….. | ……………………

până la data de …………………….

MODEL 9

Două inimi, o singură dragoste,

Două promisiuni, un legământ,

Două vieţi devin una.

…. & …

Sub ocrotirea naşilor …..

Două familii ….

vă invită să luaţi parte la naşterea unei noi familii

ce se celebrează la Biserica ….. în ziua de .., ora ….

Petrecerea continuă la .. începând cu ora ….

Vă aşteptăm cu drag!

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră până la data de …….

la numerele de telefon ….

MODEL 10

Cu binecuvântarea părinţilor

……

vă invităm să fiţi alături de noi şi de naşii noştri,

…..

în ziua de …..,

la celebrarea căsătoriei noastre oficiată la Biserica .., ora ….

Fericitul eveniment va fi sărbătorit la …….,

începând cu ora ….

Vă aşteptăm cu drag!

MODEL 11

…..şi ..

cu binecuvântarea părinţilor ..şi ….

împreună cu naşii ….

au plăcerea de a vă invita la celebrarea căsătoriei lor în data de …..

Cununia civilă va avea loc la …, ora ….

Cununia religioasă se va oficia la …., ora ….

Sărbătorirea evenimentului va avea loc la .. începând cu ora ….

Vă aşteptăm cu drag!

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. până la data de ……. la tel. ...

MODEL 12

Două suflete pereche

vă invită să fiţi alături la celebrarea căsătoriei lor

Data …

spre mulţumirea părinţilor …….

Prieteni de suflet şi părinţi spirituali le vor fi naşii …….

Cununia religioasă se va oficia la Biserica …, ora ….

Bucuria căsătoriei dorim să o trăim împreună

la …., începând cu ora ….

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dvs.

până la data de …. la tel. …….

Nunti de Toamna: Invitatii si decoratiuni inspirate de frumusetea anotimpului

15-05-2023
de catre Noemi Gergely

Nunti de Toamna: Invitatii si decoratiuni inspirate de frumusetea Anotimpului

Toamna este un anotimp fermecător pentru a spune "Da!" și a celebra dragostea înconjurată de culori calde și frunze căzătoare. Invitațiile de nuntă joacă un rol crucial în crearea anticipării și emoției pentru evenimentul special. Cu invitațiile noastre de nuntă inspirate de toamnă, aducem acea atmosferă magică în fiecare detaliu.

Fie că alegeți o paletă de culori călduroase, precum roșu arămii, auriu și portocaliu, sau preferați tonuri mai subtile de maro și bej, invitațiile noastre sunt concepute pentru a reflecta frumusețea și farmecul toamnei. Imaginați-vă invitațiile decorate cu frunze aurii, vreascuri de ghindă și motive naturale, creând o atmosferă intimă și romantică.

Totodata dacă sunteți în căutarea inspirației pentru o nuntă de vis în această perioadă a anului, avem câteva idei de decor și sfaturi care vă vor ajuta să creați un eveniment memorabil.

1. Culorile toamnei: Alegeți o paletă de culori inspirată de frumusețea naturii în toamnă. Roșu arămii, auriu, portocaliu, maro și verde închis sunt culori care se potrivesc perfect temei nuntii de toamnă.

2. Decorul cu frunze și plante: Utilizați frunze căzute, ramuri de copaci și ghinde în decorul evenimentului. Aceste elemente adaugă un aer rustic și romantic în atmosferă.

3. Luminițe calde: Încadrați zona de ceremonie sau de petrecere cu luminițe calde și lumânări. Acestea vor crea o atmosferă intimă și romantică, accentuând frumusețea nuntii de toamnă.

4. Mese elegante: Decorați mesele cu aranjamente florale specifice toamnei, precum buchete de flori în nuanțe calde și fructe de sezon.

5. Delicii culinare de toamnă: Includeți în meniul nuntii preparate specifice toamnei, cum ar fi supe cremoase, plăcinte cu dovleac și deserturi cu mere caramelizate. Aceste mâncăruri vor adăuga un gust distinctiv evenimentului vostru.

6. Fotografii în decor natural: Profitati de frumusețea peisajului de toamnă și faceți fotografii în aer liber. Frunzele colorate și luminile calde ale toamnei vor crea cadre spectaculoase.

7. Invitatiile specifice anotimpului.

Fiecare invitație este personalizată pentru a se potrivi perfect cu tema și stilul nuntii voastre. De la fonturile elegante și texte personalizate până la detalii rafinate, precum panglici și sigilii decorative, ne asigurăm că invitațiile de nuntă pentru nunțile de toamnă sunt unice și memorabile.

Invitatie de nunta Fall in Love Trifold

Invitațiile noastre de nuntă pentru nunțile de toamnă transmit o căldură specială și creează o legătură emoțională cu invitații voștri. Încântați-i cu o scrisoare personalizată care să reflecte bucuria și emoția acestui moment unic în viața voastră.

Invitatii de nunta cu vellum si sigiliu de ceara - Boho Vellum

Alegeți invitațiile noastre de nuntă pentru nunțile de toamnă și transformați-vă evenimentul într-un basm de culoare și romantism. Lăsați-ne să vă ajutăm să creați amintiri de neuitat în această toamnă magică.

Cum sa iti transformi visul in realitate - sfaturi pentru gasirea locatiei potrivite pentru nunta ta

28-04-2023
de catre Noemi Gergely

Cum să îți transformi visul în realitate - sfaturi pentru găsirea locației potrivite pentru nunta ta

Planificarea unei nunți poate fi o experiență extrem de emoționantă, dar și stresantă. O parte importantă a acestei planificări este selectarea locației potrivite pentru a găzdui evenimentul, iar alegerea sălii de nunți poate fi una dintre cele mai mari decizii pe care le veți lua.

În cele ce urmează, vă prezentăm câteva sfaturi utile despre cum să alegeți cea mai potrivită sală de nunți pentru evenimentul dumneavoastră.

  1. Stabiliți-vă bugetul

Înainte de a începe să căutați săli de nunți, este important să stabiliți un buget. Acesta vă va ajuta să eliminați locațiile care sunt prea costisitoare și să vă concentrați asupra celor care se încadrează în cadrul bugetului dumneavoastră. Asigurați-vă că ați luat în considerare costurile suplimentare, cum ar fi taxa pentru servicii și taxele locale, care pot crește rapid costurile.


  1. Stabiliți-vă nevoile

Înainte de a începe căutarea sălii de nunți, este important să știți exact ce anume căutați. Întrebați-vă care este numărul de invitați pe care îi veți avea și dacă aveți nevoie de o zonă de dans, de o scenă sau de un spațiu pentru fotografi. Asigurați-vă că sunteți pregătiți să discutați nevoile dumneavoastră cu reprezentanții locației, astfel încât să puteți găsi un spațiu care se potrivește perfect cu nevoile dumneavoastră.

  1. Verificați disponibilitatea

Verificați disponibilitatea sălii de nunți înainte de a face o vizită. În unele cazuri, o sală poate fi rezervată pentru o anumită dată sau perioadă de timp, iar acest lucru vă va ajuta să eliminați locațiile care nu sunt disponibile.

  1. Vizitați mai multe săli de nunți

Este important să vizitați mai multe săli de nunți înainte de a lua o decizie finală. Vizitarea acestora vă va oferi o idee mai clară despre ceea ce este disponibil și cum arată spațiul în realitate. Asigurați-vă că discutați cu reprezentanții sălii de nunți despre preț, servicii și orice alte întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

  1. Verificați serviciile disponibile

Unele săli de nunți oferă mai multe servicii decât altele. Întrebați despre serviciile de catering, barul și decorul. Asigurați-vă că înțelegeți exact ce este inclus în prețul de închiriere și ce trebuie să plătiți suplimentar. În plus, discutați cu reprezentant.

Invitatiile de nunta cu vellum: Alegeti sofisticarea si personalizarea pentru nuntile din 2023

27-04-2023
de catre Noemi Gergely

Invitatiile de nunta cu vellum: Alegeti sofisticarea si personalizarea pentru nuntile din 2023

Invitațiile de nuntă sunt una dintre primele interacțiuni pe care oamenii le au cu evenimentul tău special, așa că este important să alegi ceva care să fie reprezentativ pentru stilul și tematica nunții tale. În 2023, unul din trendurile invitațiilor de nuntă este îndreptat către un design modern, sofisticat și personalizat, iar invitațiile cu vellum reprezintă o opțiune perfectă pentru aceasta.

Ce este vellum?

Vellum-ul este un material subțire și translucid, realizat din fibră de celuloză cunoscut clasic si sub denumirea de foaie de calc, și este folosit în mod tradițional pentru documente și manuscrise prețioase. În ultimii ani, acest material a devenit din ce în ce mai popular în designul de invitații de nuntă, datorită aspectului său sofisticat, delicat și totodată modern.

Invitații de nuntă cu vellum

Invitațiile de nuntă cu vellum sunt perfecte pentru nuntile din 2023 și nu numai, deoarece oferă o gamă largă de opțiuni de design personalizat. Puteți utiliza vellum-ul într-o varietate de moduri, de la plicurile de invitații până la designul propriu-zis al invitației. În plus, vellum-ul poate fi personalizat prin imprimare cu diferite modele, ceea ce face posibilă crearea unor invitații unice și memorabile.


Designul invitațiilor de nuntă cu vellum poate fi variat și personalizat în multe moduri diferite. De exemplu, puteți utiliza vellum-ul într-un design minimalist și modern, cu litere elegante și chiar simplu pus. Sau puteți opta pentru un design floral sofisticat, cu vellum-ul utilizat pentru a crea un fundal translucid pentru designul floral.

Invitațiile de nuntă cu vellum sunt, de asemenea, perfecte pentru a evidenția culorile tematice ale nunții. Vellum-ul este un material translucid, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat pentru a filtra culorile într-un mod subtil și sofisticat. De exemplu, puteți utiliza un vellum translucid de culoare roz sau mov pentru a filtra luminile din spate, creând astfel un efect sofisticat și elegant.


Invitatie de nunta Dreamy Greenery Vellum

În concluzie, invitațiile de nuntă cu vellum reprezintă o opțiune modernă, sofisticată și personalizabilă pentru nunțile din 2023. Vellum-ul poate fi utilizat într-o varietate de moduri diferite, oferind o gamă largă de opțiuni de design. În plus, nenumaratele metode prin care acesta poate fi personalizat face posibilă crearea unor invitații unice și memorabile.

Vrei mai multe sugestii despre alegerea invitațiilor cele mai potrivite nunții voastre? Contactează-ne și impreună vom crea modelul perfect pentru evenimentul vostru important!
Culoarea anului 2023 în materie de nunți: VIVA MAGENTA!

10-02-2023
de catre Noemi Gergely

Viva la nunta! Sau, mai bine zis… Viva Magenta! 

Aceasta este culoarea anului 2023, prin urmare o vom regăsi peste tot- inclusiv la nunți. De la modă și până la decorațiuni interioare sau decorațiuni de nuntă, această nuanță va fi tendința momentului.


Puțin context: culoarea pentru exprimare liberă, curaj și nonconformism

Institutul Pantone descrie Viva Magenta drept o culoare neconvențională pentru o perioadă neconvențională, așa cum este anul 2023. Nuanța vibrantă vine la pachet cu o nouă viziune îndrăzneață și ușor de remarcat.

Viva Magenta, derivă din culoarea roșu și preia conotațiile acesteia: putere, expresivitate, neînfricare, cărora le alătura un aer fresh și exuberant al unei povești noi. Este vorba de exprimare liberă, curaj și nonconformism.

 

Te gândești cum ai putea integra Viva Magenta în ziua ta cea mare? 

Deși poate părea o provocare, această culoare poate fi utilizată foarte ușor în cadrul tuturor elementelor decorative. Fie că vrei să realizezi întreg evenimentul în jurul acestei culori sau pur și simplu să introduci elemente cheie în aceste tonuri, există o multitudine de variante și idei pe care le poți utiliza.

Îți prezint mai departe câteva moduri în care poți avea o seară dinamică, în nuanțe de Viva Magenta:

1. Decorațiuni florale îndrăznețe

Dacă ești hotărât să ai ca punct central culoarea Viva Magenta, nu ai cum să nu alegi  aranjamentele florale în aceste tonuri. Trandafirii vor fi și de această dată o alegere clasică și spectaculoasă. 

Poți opta pentru flori naturale sau artificiale, în funcție de preferință.

2. Buchetul miresei

Bujorii au fost dintotdeauna preferați de mirese datorită farmecului și eleganței. Așadar, dacă îți dorești o notă intensă de culoare, nu îi poți omite din ansamblul ținutei tale. 

Fie că vrei să folosești o singură floare în această nuanță sau decizi că ar fi potrivită pentru întreg buchetul, nu poți da greș cu alegerea ta.

3. Viva la Desert!

Îți dorești ca momentul tortului să atragă atenția tuturor? Fii sigur că Viva Magenta îți va garanta acest lucru. La urma urmei, cu toții ne-am plictisit de torturile clasice în culori monotone.  Fii îndrăzneț și uimește-i pe toți! Și da, nu uita și de gust.

 4. Invitațiile de nuntă

Viva Magenta face pereche bună cu multe alte culori, așa că vei avea liber la creativitate. În funcție de tema aleasă și de alte culori pe care vrei să le incluzi în poveste, invitația ta va fi de-a dreptul spectaculoasă. Joacă-te cu toate posibilitățile și alege-o pe cea care ți se potrivește perfect.

Invitatie de nunta Marsala Peonies


5. Covorul roșu devine MAGENTA

Se pare că anul acesta clasicul covor roșu va fi înlocuit de covorul Viva Magenta. Era și timpul ca cineva să mai schimbe regulile. În cazul în care, te gândeai să incluzi acest element în lista decorațiunilor pentru marele eveniment, o mica schimbare de planuri va fi binevenită. 

Te invit să fii nonconformist cu Viva Magenta!

În concluzie…

Indiferent de cum vei alege să utilizezi culoarea anului 2023 - Viva Magenta - în componența nunții tale, un lucru este cert: va fi o seară extravagantă despre care toată lumea va vorbi!

Nu îți fie teamă să te abați de la cromatica obișnuită a nunților și încearcă să exprimi prin toate elementele deciziile tale, personalitatea ta și a partenerului tău. În final seara este doar despre voi.

Vrei mai multe sugestii despre alegerea elementelor decorative din cadrul nunții? Contactează-ne!

Tendinte și teme pentru botez 2023

10-02-2023
de catre Noemi Gergely

Tendințe și teme pentru botez 2023

După cum bine știm, botezul este primul mare eveniment important din viața micuțului sau micuței tale. Așa că, dacă ne dorim ca totul să fie perfect, trebuie să ne pregătim din timp.

La fel ca și o nuntă, botezul este un domeniu în care lucrurile se întâmplă cu o viteză impresionantă, iar noi trebuie să ne adaptăm rapid la noile tendințe.

Anul 2023 vine la pachet cu noi trenduri și îi ia prin surprindere chiar și pe cei mici. Primul element de care trebuie să ținem cont în acest sens este tematica. 

Sunt o varietate de tematici pe care le poți alege pentru seara marelui eveniment, în funcție de cum îți dorești să arate petrecerea și bugetul alocat.

Dar cum alegem tematica?

De cele mai multe ori, se ține cont în primul rând de sexul bebelușului, iar apoi de preferințele părinților. Prințesă, balerină sau ursuleț sunt printre cele mai căutate și alese tematici, întrucât sunt personaje îndrăgite de toată lumea.

Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi ce să alegi pentru petrecerea copilului tău, îți prezentăm câteva tematici care să-ți vină în ajutor:


Pentru fetițe 

1. Tematică Unicorn

Unicornii reprezintă inocența caracteristică fetițelor. De aceea, unicornul este tema ideală pentru micuța ta. Tema Unicornului îți pune la dispoziție multă versatilitate, ghirlande, figurine și alte decorațiuni. Puteți adăuga, de asemenea, un tort alb în formă de unicorn. Invitatie cu aceasta tema poti gasi chiar aici

2. Tematică Prințese

Tematica cu prințese este des aleasă pentru fetițe, iar ca și obiecte vestimentare poți alege coronițe, baghete și rochițe. De asemenea, acest laitmotiv poate fi introdus pe toate obiectele decorative: meniuri, invitații, placecard, pentru a crea un aspect unitar.

3. Tematică Lebede

Tematica cu lebede reprezintă delicatețea fetiței. Poți alege ca element central penele albe. În plus, poți să completezi cu o rochiță albă, însoțită de accesorii și decorațiuni în aceeași notă. Daca ai ales aceasta tema pentru evenimentul vostru, venim in intampinare cu papetaria cu aceasta tema. 


4. Botezul cu tematică Balerină

Aici, intrăm pe tărâmul rozului și al gingășiei. Balerina este una dintre temele preferate de părinți. Ce poate fi mai frumos decât micuța balerină? Aranjamentele pentru mese vor avea, bineînțeles, roz, iar ca material puteți opta pentru tulle.

 

Pentru băieți

1. Tematică de botez Jungle

Trecem la mai multă culoare și abordăm tematica Jungle. Aici vom găsi mult verde, galben, animăluțe drăgălașe, dar și tot felul de frunze. Cum vă spuneam, aici verdele este la loc de cinste, iar animăluțele precum girafe, lei și zebre se vor regăsi în elementele decorative.

2. Tematică ursuleți

Și această idee tematică de botez este versatilă! De exemplu, lumânarea de botez poate fi decorată cu ursuleți în miniatură, iar în meniuri și papetărie să fie regăsite elemente precum urme de ursuleți sau chiar ursuleți de pluș. 


3. Tematică Marinar

Aici accentul cade asupra accesoriilor cu simboluri marine și a decorațiunilor de acest tip. Elementele pot fi alese în nuanțe specifice de alb și albastru. De exemplu, puteți decora masa festivă cu scoici, invitația cu tematica marină, iar numărul meselor cu fundițe și ancore.

4. Tematică roboți 

Ideea petrecerii de botez poate fi construită în jurul tehnologiei și mai ales al roboților: baloane cu roboți, roboți mari din carton și prăjituri în aceeași temă. 

Cadourile pentru invitați pot să fie de roboți în miniatură, folosiți pe post de breloc și să includă numele celui mic și data evenimentului.

Iată, așadar, tendințele anului 2023 în materie de botezuri. Un lucru e cert: orice tematică ai alege, cel mic va avea parte de o seară de neuitat.

Există multă opțiuni în alegerea pe care o faci, în funcție de viziunea personală, iar noi suntem siguri că o vei alege pe cea potrivită bebelușului tău!

Suntem aici pentru a te ajuta de la A la Z.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!