Invitatiile de nunta cu vellum: Alegeti sofisticarea si personalizarea pentru nuntile din 2023

27-04-2023
de catre John Indreica

Invitatiile de nunta cu vellum: Alegeti sofisticarea si personalizarea pentru nuntile din 2023

Invitațiile de nuntă sunt una dintre primele interacțiuni pe care oamenii le au cu evenimentul tău special, așa că este important să alegi ceva care să fie reprezentativ pentru stilul și tematica nunții tale. În 2023, unul din trendurile invitațiilor de nuntă este îndreptat către un design modern, sofisticat și personalizat, iar invitațiile cu vellum reprezintă o opțiune perfectă pentru aceasta.

Ce este vellum?

Vellum-ul este un material subțire și translucid, realizat din fibră de celuloză cunoscut clasic si sub denumirea de foaie de calc, și este folosit în mod tradițional pentru documente și manuscrise prețioase. În ultimii ani, acest material a devenit din ce în ce mai popular în designul de invitații de nuntă, datorită aspectului său sofisticat, delicat și totodată modern.

Invitații de nuntă cu vellum

Invitațiile de nuntă cu vellum sunt perfecte pentru nuntile din 2023 și nu numai, deoarece oferă o gamă largă de opțiuni de design personalizat. Puteți utiliza vellum-ul într-o varietate de moduri, de la plicurile de invitații până la designul propriu-zis al invitației. În plus, vellum-ul poate fi personalizat prin imprimare cu diferite modele, ceea ce face posibilă crearea unor invitații unice și memorabile.


Designul invitațiilor de nuntă cu vellum poate fi variat și personalizat în multe moduri diferite. De exemplu, puteți utiliza vellum-ul într-un design minimalist și modern, cu litere elegante și chiar simplu pus. Sau puteți opta pentru un design floral sofisticat, cu vellum-ul utilizat pentru a crea un fundal translucid pentru designul floral.

Invitațiile de nuntă cu vellum sunt, de asemenea, perfecte pentru a evidenția culorile tematice ale nunții. Vellum-ul este un material translucid, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat pentru a filtra culorile într-un mod subtil și sofisticat. De exemplu, puteți utiliza un vellum translucid de culoare roz sau mov pentru a filtra luminile din spate, creând astfel un efect sofisticat și elegant.


Invitatie de nunta Dreamy Greenery Vellum

În concluzie, invitațiile de nuntă cu vellum reprezintă o opțiune modernă, sofisticată și personalizabilă pentru nunțile din 2023. Vellum-ul poate fi utilizat într-o varietate de moduri diferite, oferind o gamă largă de opțiuni de design. În plus, nenumaratele metode prin care acesta poate fi personalizat face posibilă crearea unor invitații unice și memorabile.

Vrei mai multe sugestii despre alegerea invitațiilor cele mai potrivite nunții voastre? Contactează-ne și impreună vom crea modelul perfect pentru evenimentul vostru important!
Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!