Nunta de Vis in Stil Boho Chic

04-08-2023
de catre John Indreica

Nunta de Vis in Stil Boho Chic

Planificarea unei nunți este un moment special și palpitant în viața fiecărui cuplu. Dacă sunteți în căutarea unei teme care îmbină farmecul rustic, simplitatea și naturalețea, atunci stilul boho chic ar putea fi alegerea perfectă pentru voi.

Nunta boho chic se caracterizează prin eleganța relaxată, detaliile artistice și conexiunea puternică cu natura.

În acest articol, vă vom oferi sfaturi esențiale pentru a organiza o nuntă memorabilă în stil boho chic, de la invitații până la decor.


Invitații în Stil Boho Chic:

Invitațiile sunt prima impresie pe care o veți lăsa asupra evenimentului vostru. Optați pentru hârtie texturată, culori naturale și ilustrații florale sau etnice. Fonturile caligrafice sau boeme adaugă un plus de farmec. Puteți chiar adăuga un mic detaliu, cum ar fi o panglică din macrame sau o floare uscată prinsă în invitație. Sigiliile de ceară de culoare cupru sau aurii, de asemenea întregesc această atmosferă boho. 


Invitatie Bohemian in stil bohoInvitatie de nunta cu invelitoare de vellum - Boho Vellum


Alegerea Locației și Decorului:

Locația este esențială pentru a crea atmosfera boho chic. O grădină luxuriantă, o fermă rustică sau o plajă izolată pot fi opțiuni ideale. Pentru decor, folosiți elemente naturale precum lemnul, piatra, plantele suculente, pampas și flori sălbatice. Candelabrele cu lumânări, pernele colorate și covoarele țesute pot adăuga un farmec boem în atmosferă.


Rochia de Mireasă și Ținuta Mirelui:

Alegeți o rochie de mireasă lejeră, cu detalii precum dantelă, mâneci bufante sau croieli fluide. Pentru mire, o cămașă albă sau în culori deschise, purtată cu pantaloni din in sau chiar blugi, poate crea un look boho chic rafinat.


Bucătăria și Tortul:

Mâncarea ar trebui să fie la fel de relaxată ca întreaga atmosferă. Optați pentru un meniu diversificat, bazat pe produse locale și organice. Pentru tort, puteți alege un design simplu, acoperit cu flori naturale sau fructe.


Divertisment și Muzică:

O nuntă boho chic ar trebui să aibă un vibe relaxat și distractiv. Puteți organiza zone de relaxare cu perne și covoare, și puteți adăuga activități precum pictatul pe față sau un colț cu pălărie și ochelari de soare pentru poze distractive.

Asigurați-vă că muzica este diversă și cuprinde genuri precum folk, indie și muzică acustică.


Amănunte Mici:

Detaliile contează într-o nuntă boho chic. Gândiți-vă la detaliile pentru mese, cum ar fi servetele din pânză sau șervetele de masă în culori pământii. Puteți oferi invitaților amintiri sub formă de pietre prețioase mici, brățări prietenie sau alte obiecte artizanale.


Invitatii de nunta in stil Boho Chic


Organizarea unei nunți în stil boho chic poate fi o experiență minunată și creativă. Cu atenție la detalii, o locație potrivită și o atitudine relaxată, veți crea o nuntă memorabilă, plină de farmec și autenticitate.

Amintiți-vă că esența acestui stil constă în exprimarea voastră personală și în îmbrățișarea frumuseții naturii într-un mod simplu și elegant.

Noi suntem aici pentru a aduce la viață nunta pe care v-ați imaginat-o întotdeauna si suntem dedicați să vă oferim invitații de nuntă care vor captura perfect esența stilului boho.

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!