Termeni si conditii

Bine ai venit pe redboutique.ro!

Acesti Termeni si Conditii contureaza regulile si regulamentele de utilizare a site-ului web redboutique.ro.

Aspectele privind confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal legate de utilizarea site-ului redboutique.ro sunt guvernate de Politica de confidentialitate revizuita conform cerintelor GDPR - Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, care completeaza sectiunea Termeni si Conditii.

Aceasta pagina web reprezinta un document legal si este sectiunea de Termeni si conditii a site-ului redboutique.ro.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul isi exprima acordul cu termenii si conditiile descrise in continuare.

Va rugam cititi cu atentie randurile urmatoare!

Date de identificare:

Nume si adresa
Redecorate S.R.L.
Adresa: Serelor nr. 2A, Cluj-Napoca

Responsabil pentru continut
Redecorate S.R.L.

Contactul dumneavoastra la Redboutique
contact [at] redboutique.ro
Tel: +40 729 222 521

Nr. inregistrare Registrul Comertului: j12/696/26.02.2018

CUI: 38928370

Data actualizarii: Septembrie 2021

1. ELEMENTE DEFINITORII

Prin termenii utilizati in continuare intelegem:

Vanzator - societatea comerciala Redecorate S.R.L., avand sediul social in Cluj-Napoca, Str. Serelor, nr. 2A, numar de ordine in Registrul Comertului: j12/696/26.02.2018, cod unic de inregistrare fiscal 38928370.

Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica ce efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica sau persoana juridica care are sau primeste acces la Continut.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv acele documente si servicii mentionate in Comanda, care urmeaza sa fie furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin intermediul caruia Vanzatorul isi da acordul de livrare a Bunurilor si Serviciilor, iar Cumparatorul este de acord cu primirea Bunurilor si a Serviciilor si cu plata acestora.

Specificatii - toate caracteristicile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt prevazute in Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Site – domeniul www.redboutique.ro si subdomeniile acestuia.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Cont – sectiune din Site ce este compusa dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre acesta si despre istoricul Cumparatorului in Site.

Continut

 • toate informatiile (texte, imagini, multimedia etc) accesibile de pe Site care pot fi vizualizate, vizitate sau altfel accesate prin folosirea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, mentionate sau nu de catre acesta;
 • informatii cu privire la Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada de timp;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia. Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare, exclusiv electronic, prin posta electronica, asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin lansarea unei comenzi (electronice, e-mail sau telefon) pe site-ul www.redboutique.ro, Cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin intermediul careia Vanzatorul isi desfasoara operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea pe care o primeste Cumparatorul, dupa ce efectueaza Comanda are rol informativ si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul are dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceasta situatie, va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

2.4. In componenta comenzii vor intra documentele urmatoare, enumerate in ordinea importantei:

a. Comanda (datele necesare livrarii si facturarii produselor comandate), precum si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (daca este cazul)

c. Factura - cu datele de efectuare a platii prin transfer bancar sau online cu cardul prin platforma securizata de plati EuPlătesc

d. Termeni si conditii

2.5. In cazul in care Vanzatorul si-a dat acordul vis-a-vis de comanda, a confirmat-o, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata in momentul platii integrale online cu cardul, sau in momentul in care exista o confirmare verbala (prin telefon) sau electronica (prin e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator si se comunica acestuia timpii de executie si livrare a produselor.

In niciun moment, o comanda ce nu este confirmata de catre Vanzator nu va fi considerata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare doar in momentul in care Vanzatorul a confirmat Comanda. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail. Termenii si conditiile generale de vanzare stau la baza Contractului incheiat.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Informatiile prezentate prin intermediul site-ului au caracter informativ, putand fi modificate de catre Vanzator, fara un anunt prealabil. De asemenea, din motive ce tin de spatiu si de coerenta informatiei, descrierile anumitor produse/servicii pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi sa prezinte cele mai relevante informatii referitoare la acestea.

b. Comunicarea cu magazinul online se realizeaza prin intermediul modalitatilor mentionate in cadrul sectiunii Contact.

c. Pentru a proteja informatiile furnizate prin intermediul site-ului, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a unor coduri de validare de tip captcha.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate subcontracta si/sau cesiona o terta parte pentru furnizarea anumitor Servicii ce vizeaza onorarea Comenzii (livrarea si facturarea serviciilor/produselor comandate), in acest caz nu este necesar acordul Cumparatorului. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. TRANSFERUL PROPRIETATII

Transferul proprietatii asupra Bunurilor si Serviciilor are loc in momentul in care Cumparatorul realizeaza plata respectand indicatiile din comanda. In momentul in care produsele sunt livrate prin curier, agentul de livrari nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior acesteia.

6. POLITICA DE VANZARI

6.1. Efectuarea unei comenzi ii este permisa oricarui Client/Cumparator. In cazul unor motive intemeiate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in situatia in care considera ca activitatea Clientului/Cumparatorului pe Site, conduita sau actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In situatiile mentionate, Clientul/Cumparatorul poate contacta Vanzatorul pentru a fi informat cu privire la motivele care au stat la baza masurilor mentionate anterior.

6.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza in mod direct sau prin modalitatile mentionate la sectiunea contact din Site.

6.3. Redecorate S.R.L. isi rezerva dreptul de a publica pe Site informatii referitoare la Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

6.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt afisate in lei (RON) si nu include T.V.A. si acesta reprezinta pretul final.

6.5. In cazul Bunurilor si/sau Serviciilor achitate prin ordin de plata sau prin plata directa in contul curent al Vanzatorului, sau plata online cu cardul prin platforma securizata de plati online EuPlătesc, livrarea acestora se va face dupa ce plata a fost confirmata.

6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor de pe Site (imagini, multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

7. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

7.1. Continutul Site-ului este proprietatea exclusiva a Vanzatorului, toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin intermediul unor licente de utilizare si/sau publicare), fiindu-i rezervate acestuia.

7.2. Continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma catre terte parti, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a Vanzatorului.

7.3. Vanzatorul are dreptul de a aduce modificari asupra Continutului si structurii Site-ului fara a fi nevoie de preaviz.

7.4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a afisa pe Site, cu titlul de prezentare, imagini cu produsele realizate de catre acesta pornind de la grafica Cumparatorului.

7.5. Orice fel de Continut transmis catre Vanzator de catre Client/Cumparator prin orice forma de comunicare (electronica, telefonica etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului si/sau angajatului care a intermediate transferal de Continut.

8. COMANDA

8.1. Clientul sau Cumparatorul poate plasa Comenzi pe Site prin adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Daca Cumparatorul este de acord cu preturile Bunurilor si/sau Serviciilor si costurile aferente transportului acestora, anuntate pe Site, atunci poate sa introduca datele de livrare si de facturare, urmand sa fie directionat spre o pagina ce permite confirmarea Comenzii.

8.2. Adaugarea unui Bun si/sau Serviciu in cosul de cumparaturi, fara finalizarea Comenzii, nu reprezinta inregistrarea unei Comenzi.

8.3. In momentul in care Clientul/Cumparatorul doreste sa finalizeze Comanda, acesta va fi directionat spre pagina ce-i afiseaza toate Bunurile si/sau Serviciile selectate avand posibilitatea de a renunta la acele Bunuri si/sau Servicii pe care nu le mai doreste sau de a adauga specificatii suplimentare referitoare la acestea.

8.4. In niciun moment, o Comanda ce nu este confirmata de catre Vanzator nu va fi considerata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare doar in momentul in care Vanzatorul a confirmat Comanda. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail, dupa ce s-au parcurs pasii necesari confirmarii/ realizarii Bunurilor si/sau Serviciilor.

8.5. Clientul/Cumparatorul este cel care trebuie sa-si de-a acordul asupra graficii prin oferirea bunului de tipar. Vanzatorul nu este responsabil pentru eventualele greseli, grafice sau de text, din bunul de tipar, acestea intra in sarcina Clientului/Cumparatorului.

8.6. Vanzatorul poate anula Comanda plasata de catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a unei parti fata de cealalta in urmatoarele situatii:

8.6.1. datele furnizate de catre Client si/sau Cumparator sunt incorecte sau incomplete.

8.6.2. La cerinta specifica a clientului inainte de realizarea platii comenzii, doar dacă plata se face prin tranfer bancar online sau cu cardul  online, si comanda nu a intrat in procesare. Durata de intrare a unei comenzi spre procesare si printare poate fi de minim o ora pana la trimiterea la print de la preluarea comenzi, asa ca dupa ce o comanda este trimisa la print ea nu mai potate fi anulata pentru ca printul invitatiilor, acesoriilor si a fundalurilor este personalizat dupa cerinta clientului de dimensiune, forma, culoare, text etc., și se incadreaza la produse personalizate. Vezi punctul 12.1. In situatia in care va încadrati pentru anularea comenzii iar plata a fost realizata prin transfer bancar nu veti mai realiza plata, iar în cazul platii cu cardul online bani va vor fi returnati integral. 

9. RASPUNDERE

9.1. Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul, prin crearea si utilizarea Contului, isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de acces in Cont (user-ul si parola) si este responsabil de actiunile derulate prin intermediul Contului sau.

9.2. Prin crearea Contului, utilizarea Continutului sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod express si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului.

9.3. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se realizeaza in momentul bifarii checkbox-ului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea unei Comenzii.

10. CONFIDENTIALITATE

10.1. S.C. Redecorate S.R.L. este in acord si conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si cu cerintele (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Redboutique are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Client/Cumparator. Mai multe detali pot fi gasite in Politica de confidentialitate.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor oferite voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin completarea campurilor obligatorii pentru plasarea unei comenzi sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este reprezentat de urmatoarele articole din Legea nr. 677/2001 si din din Regulamentul (UE) 679/2016:

 • „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit. © din Legea nr. 677/2001)
 • „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului” (art. 6 alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)
 • „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

In ceea ce priveste datele pe care le colectam in mod automat prin folosirea de cookie-uri sau de tehnologii similare (Facebook Pixel), temeiul pentru prelucrare este consimtamantul.

Odata cu accesarea site-ului, va rugam selectati optiunea preferata legata de cookies. Accesand LINK-ul aveti posibilitatea sa modificari oricand setarile cookie-urilor. Mai multe detalii despre politica de cookie-uri pot fi gasite in pagina Politica de cookie-uri.

10.3. Datele cu caracter personal pe care Clientul/Cumparatorul le furnizeaza sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.

Furnizarea datelor este necesara pentru:

 • comunicarea cu Clientul/Cumparatorul privind unele aspecte ce tin de Comanda si/sau de Bunurile/Serviciile achizitionate: confirmarea comenzii, a timpilor de executie, facturarea, expedierea Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate, rezolvarea a problemelor ce pot aparea cu privire la o Comanda;
 • in scopul livrarii Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate, datele cu caracter personal urmeaza sa fie comunicate companiei de curierat rapid care se va ocupa de livrarea produselor;
 • trimiterea de Newslettere prin intermediul postei electronice, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil.

10.4. Prin furnizarea datelor cu caracter personal, Clientul/Cumparatorul accepta ca datele sale sa fie incluse in baza de date a Redboutique, si, in acelasi timp, isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 10.3. sin in baza temeiului legal prevazut de articolul 6, alin. (1) lit. © si (b) din Regulamentul (UE) 679/2016.

10.5. Prin citirea acestui Document, Clientul/Cumparatorul a luat la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de acces al persoanei vizate, dreptul de retragere a consimtamantului, dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, dreptul de a te adresa justitiei, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor

10.6. Datele cu caracter personal furnizate de Client/Cumparator pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

10.7. In momentul in care Cumparatorul a transmis informatii sau materiale prin intermediul acestui Site sau prin posta electronica, necesare realizarii Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate, Vanzatorul are dreptul de a le afisa pe Site si in materialele de marketing, promovare cu titlul de prezentare.

11. DISPONIBILITATE

In cazul in care unul dintre Bunurile si/sau Serviciile comandate nu este disponibil, Vanzatorul se angajeaza sa comunice Cumparatorului acest lucru prin intermediul postei electronice intr-un interval de 3 zile de la plasarea Comenzii pe Site.

12. RETUR

12.1. Conform art. 10 din Ordonanta 130/2000, nu se pot returna produsele personalizate la cererea clientilor.

12.2. In situatia in care, Clientul/Cumparatorul nu este sigur de calitatea Bunurilor si/sau Serviciilor oferite de Vanzator, Redboutique ofera posibilitatea ca inainte de trimitearea graficii in productie, Cumparatorulde sa comande o mostra de print pentru invitatiile de nunta sau de botez.

12.3. Nu se considera defect de printare diferenta de nuanta; exista posibilitaea ca pe ecranul calculatorului culoarea sa fie mai inchisa sau mai deschisa deoarece modelul de culoare utilizat de acest dispozitiv este RGB, iar pentru tipar in policromie, modelul de culoare folosit este CMYK.

12.4. Returul produselor nepersonalizate se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

12.5. Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului, doar in cazul produselor nepersonalizate in nici un fel ( dimensiune, forma, culoare, text, etc.), Fundalurile foto de printeaza pe dimensiunea aleasa de cumparator, nu sunt produse in stoc si astfel intra in categoria produselor personalizabile

12.6. In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

12.7. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

12.8. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

12.9. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

12.10. Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii redboutique.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

13. MODALITATI DE PLATA

13.1. Cumparatorul va realiza plata Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate prin urmatoarele modalitati:

13.1.1. Plata prin transfer bancar in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii.

13.1.2. Folisind platforma securizata de plati online EuPlătesc. Fiecare factura va avea un link si un cod QR care vor redirectiona clientul in platforma EuPlătesc unde clientul va putea face plata cu un card bancar Visa sau Mastercard valabil.  

13.1.3. Plata online cu card bancar de debit / credit folosind sistemul de plata online 3D Secure oferit de EuPlatesc 

13.1.3.1. In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati EuPlătesc unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 13.1.3.2. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 13.1.3.3. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

13.1.3.4. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card, comision 0 - zero!

Datele beneficiarului platii:

Denumire societate:
SC REDBOUTIQUE SRL
Banca:
Banca Transilvania Romania
Cont bancar IBAN RON:

RO77BTRLRONCRT0599593101

Nr. de Inreg. la Registrul Comertului:

j12/696/26.02.2018
Cod Unic de Inregistrare: 38928370
Adresa beneficiar: Str. Serelor nr.2A, Cluj-Napoca

13.2. Societatea Redecorate S.R.L. are dreptul de a refuza o Comanda sau de a refuza efectuarea unei livrari ce vine din partea unui Client/Cumparator cu care a existat un litigiu anterior referitor la efectuarea unei plati anterioare.

13.3. Vanzatorul are dreptul de a analiza si verifica Comenzile efectuate anterior de catre Cumparator pentru a lupta impotriva fraudei si in acest sens isi rezerva posibilitatea de a cere Cumparatorului orice acte justificative considerate utile. Vanzatorul, in momentul finalizarii procedurii de verificare, isi rezerva dreptul de suspendare sau anulare a Comenzii sau a livrarii, in situatia in care analiza realizata lasa urme de indoiala asupra caracterului fraudulos al comenzii in raport cu un tert, Vanzatorul nu este responsabil in caz de utilizare frauduloasa a unor mijloace de plata ce nu au fost detectate de catre aceasta procedura.

14. MODALITATI DE LIVRARE

14.1. Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa furnizata de Cumparator in momentul realizarii Comenzii.

14.2. Cumparatorul trebuie sa furnizeze in momentul plasarii Comenzii adresele de facturare si livrare reale si corecte.

14.3. Redecorate S.R.L. va face tot posibilul pentru respectarea termenelor de livrare mentionate Clientului/Cumparatorului prin e-mail sau telefonic. Totusi, nu suntem responsabili de intarzierile de livrare sau pierderile de colete ce au fost provocate de catre un tert sau determinate de o cauza imprevizibila.

14.4. In cazul in care coletul nu a fost receptionat in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu firma de curierat cu scopul de a stabili care sunt cauzele ce au dus la aceasta situatie. In situatia in care exista nelamuriri sau precizari privind Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, contactati-ne prin e-mail sau telefon.

Date de contact: S.C. Redboutique S.R.L.
Adresa: Str. Serelor nr.2A, Cluj-Napoca
Telefon: +40 729 222 521
E-mail: contact@redboutique.ro

Sectiune actualizata: Mai 2018