Tendinte și teme pentru botez 2023

10-02-2023
de catre John Indreica

Tendințe și teme pentru botez 2023

După cum bine știm, botezul este primul mare eveniment important din viața micuțului sau micuței tale. Așa că, dacă ne dorim ca totul să fie perfect, trebuie să ne pregătim din timp.

La fel ca și o nuntă, botezul este un domeniu în care lucrurile se întâmplă cu o viteză impresionantă, iar noi trebuie să ne adaptăm rapid la noile tendințe.

Anul 2023 vine la pachet cu noi trenduri și îi ia prin surprindere chiar și pe cei mici. Primul element de care trebuie să ținem cont în acest sens este tematica. 

Sunt o varietate de tematici pe care le poți alege pentru seara marelui eveniment, în funcție de cum îți dorești să arate petrecerea și bugetul alocat.

Dar cum alegem tematica?

De cele mai multe ori, se ține cont în primul rând de sexul bebelușului, iar apoi de preferințele părinților. Prințesă, balerină sau ursuleț sunt printre cele mai căutate și alese tematici, întrucât sunt personaje îndrăgite de toată lumea.

Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi ce să alegi pentru petrecerea copilului tău, îți prezentăm câteva tematici care să-ți vină în ajutor:


Pentru fetițe 

1. Tematică Unicorn

Unicornii reprezintă inocența caracteristică fetițelor. De aceea, unicornul este tema ideală pentru micuța ta. Tema Unicornului îți pune la dispoziție multă versatilitate, ghirlande, figurine și alte decorațiuni. Puteți adăuga, de asemenea, un tort alb în formă de unicorn. Invitatie cu aceasta tema poti gasi chiar aici

2. Tematică Prințese

Tematica cu prințese este des aleasă pentru fetițe, iar ca și obiecte vestimentare poți alege coronițe, baghete și rochițe. De asemenea, acest laitmotiv poate fi introdus pe toate obiectele decorative: meniuri, invitații, placecard, pentru a crea un aspect unitar.

3. Tematică Lebede

Tematica cu lebede reprezintă delicatețea fetiței. Poți alege ca element central penele albe. În plus, poți să completezi cu o rochiță albă, însoțită de accesorii și decorațiuni în aceeași notă. Daca ai ales aceasta tema pentru evenimentul vostru, venim in intampinare cu papetaria cu aceasta tema. 


4. Botezul cu tematică Balerină

Aici, intrăm pe tărâmul rozului și al gingășiei. Balerina este una dintre temele preferate de părinți. Ce poate fi mai frumos decât micuța balerină? Aranjamentele pentru mese vor avea, bineînțeles, roz, iar ca material puteți opta pentru tulle.

 

Pentru băieți

1. Tematică de botez Jungle

Trecem la mai multă culoare și abordăm tematica Jungle. Aici vom găsi mult verde, galben, animăluțe drăgălașe, dar și tot felul de frunze. Cum vă spuneam, aici verdele este la loc de cinste, iar animăluțele precum girafe, lei și zebre se vor regăsi în elementele decorative.

2. Tematică ursuleți

Și această idee tematică de botez este versatilă! De exemplu, lumânarea de botez poate fi decorată cu ursuleți în miniatură, iar în meniuri și papetărie să fie regăsite elemente precum urme de ursuleți sau chiar ursuleți de pluș. 


3. Tematică Marinar

Aici accentul cade asupra accesoriilor cu simboluri marine și a decorațiunilor de acest tip. Elementele pot fi alese în nuanțe specifice de alb și albastru. De exemplu, puteți decora masa festivă cu scoici, invitația cu tematica marină, iar numărul meselor cu fundițe și ancore.

4. Tematică roboți 

Ideea petrecerii de botez poate fi construită în jurul tehnologiei și mai ales al roboților: baloane cu roboți, roboți mari din carton și prăjituri în aceeași temă. 

Cadourile pentru invitați pot să fie de roboți în miniatură, folosiți pe post de breloc și să includă numele celui mic și data evenimentului.

Iată, așadar, tendințele anului 2023 în materie de botezuri. Un lucru e cert: orice tematică ai alege, cel mic va avea parte de o seară de neuitat.

Există multă opțiuni în alegerea pe care o faci, în funcție de viziunea personală, iar noi suntem siguri că o vei alege pe cea potrivită bebelușului tău!

Suntem aici pentru a te ajuta de la A la Z.

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!