Culoarea anului 2023 în materie de nunți: VIVA MAGENTA!

10-02-2023
de catre John Indreica

Viva la nunta! Sau, mai bine zis… Viva Magenta! 

Aceasta este culoarea anului 2023, prin urmare o vom regăsi peste tot- inclusiv la nunți. De la modă și până la decorațiuni interioare sau decorațiuni de nuntă, această nuanță va fi tendința momentului.


Puțin context: culoarea pentru exprimare liberă, curaj și nonconformism

Institutul Pantone descrie Viva Magenta drept o culoare neconvențională pentru o perioadă neconvențională, așa cum este anul 2023. Nuanța vibrantă vine la pachet cu o nouă viziune îndrăzneață și ușor de remarcat.

Viva Magenta, derivă din culoarea roșu și preia conotațiile acesteia: putere, expresivitate, neînfricare, cărora le alătura un aer fresh și exuberant al unei povești noi. Este vorba de exprimare liberă, curaj și nonconformism.

 

Te gândești cum ai putea integra Viva Magenta în ziua ta cea mare? 

Deși poate părea o provocare, această culoare poate fi utilizată foarte ușor în cadrul tuturor elementelor decorative. Fie că vrei să realizezi întreg evenimentul în jurul acestei culori sau pur și simplu să introduci elemente cheie în aceste tonuri, există o multitudine de variante și idei pe care le poți utiliza.

Îți prezint mai departe câteva moduri în care poți avea o seară dinamică, în nuanțe de Viva Magenta:

1. Decorațiuni florale îndrăznețe

Dacă ești hotărât să ai ca punct central culoarea Viva Magenta, nu ai cum să nu alegi  aranjamentele florale în aceste tonuri. Trandafirii vor fi și de această dată o alegere clasică și spectaculoasă. 

Poți opta pentru flori naturale sau artificiale, în funcție de preferință.

2. Buchetul miresei

Bujorii au fost dintotdeauna preferați de mirese datorită farmecului și eleganței. Așadar, dacă îți dorești o notă intensă de culoare, nu îi poți omite din ansamblul ținutei tale. 

Fie că vrei să folosești o singură floare în această nuanță sau decizi că ar fi potrivită pentru întreg buchetul, nu poți da greș cu alegerea ta.

3. Viva la Desert!

Îți dorești ca momentul tortului să atragă atenția tuturor? Fii sigur că Viva Magenta îți va garanta acest lucru. La urma urmei, cu toții ne-am plictisit de torturile clasice în culori monotone.  Fii îndrăzneț și uimește-i pe toți! Și da, nu uita și de gust.

 4. Invitațiile de nuntă

Viva Magenta face pereche bună cu multe alte culori, așa că vei avea liber la creativitate. În funcție de tema aleasă și de alte culori pe care vrei să le incluzi în poveste, invitația ta va fi de-a dreptul spectaculoasă. Joacă-te cu toate posibilitățile și alege-o pe cea care ți se potrivește perfect.

Invitatie de nunta Marsala Peonies


5. Covorul roșu devine MAGENTA

Se pare că anul acesta clasicul covor roșu va fi înlocuit de covorul Viva Magenta. Era și timpul ca cineva să mai schimbe regulile. În cazul în care, te gândeai să incluzi acest element în lista decorațiunilor pentru marele eveniment, o mica schimbare de planuri va fi binevenită. 

Te invit să fii nonconformist cu Viva Magenta!

În concluzie…

Indiferent de cum vei alege să utilizezi culoarea anului 2023 - Viva Magenta - în componența nunții tale, un lucru este cert: va fi o seară extravagantă despre care toată lumea va vorbi!

Nu îți fie teamă să te abați de la cromatica obișnuită a nunților și încearcă să exprimi prin toate elementele deciziile tale, personalitatea ta și a partenerului tău. În final seara este doar despre voi.

Vrei mai multe sugestii despre alegerea elementelor decorative din cadrul nunții? Contactează-ne!

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!