Daca raspunsul tau la cea mai emotionanta intrebare a fost DA, iar impreuna ati ales locatia si perioada cand se va desfasura nunta voastra, atunci e momentul perfect sa te gandesti la invitatii. Acestea vor fi “scrisori” prin care transmiteti iubirea voastra si dorinta de a-i avea alaturi la cel mai important eveniment, pe cei dragi voua. Prin intermediul invitatiilor transmiteti primele detalii in ceea ce priveste stilul nuntii si formalitatea acesteia, motiv pentru care e foarte important sa le alegeti dupa ce ati stabilit locatia si tema nuntii.

Tipul de invitatie si paleta de culori:

- Atunci cand alegeti o locatie formala, impunatoare, precum si o tema eleganta, este foarte important ca si invitatiile sa reflecte sobrietatea si eleganta ambiantei. Optati pentru culori neutre, nuante de crem, bej, maro. Auriul deasemenea este o alegere potrivita pentru nuntile elegante, fiind asociat cu luxul, bogatia si totodata cu generozitatea, dand un caracter festiv evenimentului. Pe site puteti comanda invitatii elegante din colectia Luxury, realizate cu print auriu. Ele pot fi alegerea perfecta pentru nunta voastra de vis.


- Daca aveti un stil nonconformist si vreti sa iesiti din tipare, o invitatie pe masura va comunica cu usurinta invitatilor alegerea voastra in pregatirea marelui eveniment. Apelati la design-uri care sa reflecte tema dorita de voi si culori mai puternice din paleta cromatica potrivita temei si locatiei, precum si a stilului vostru.

- Pentru nuntile in aer liber, alegeti invitatii care sa accentueze ideea de outdoor. Puteti opta pentru un design vintage, hartie kraft si nuante de verde care sa evidentieze iubirea voastra fata de natura.


Invitatie de nunta perfecta pentru un cuplu care isi celebreaza marele eveniment in natura: Vintage Green.

Continutul invitatiei de nunta:

Este foarte important atunci cand alegeti textul pentru invitatia de nunta, sa aveti in vedere lucrurile esentiale care nu trebuie sa lipseasca si de asemenea sa tineti cont ca aceasta nu trebuie incarcata cu mult text. Asadar, pe invitatie se recomanda a se trece urmatoarele:

- Numele mirilor, de obicei cu un scris mai deosebit si mai mare

- Numele parintilor sau/si al nasilor

- Data, ora si locul evenimentului

- Daca exista un anumit dresscode sau un aspect ce considerati ca trebuie mentionat si stiut de catre toti invitatii, este important sa apara scris

- Numere de telefon pentru confirmare. Daca designul nu permite trecerea numerelor pe invitatii, recomandam sa faceti carduri RSVP in ton cu invitatiile.

Tipul de carton folosit pentru invitatii joaca deasemenea un rol important in aspectul final al acestora. Pentru un aspect mai elegant si sofisticat se recomanda de obicei cartonul perlat sau cel astrosilver (sidefat pe o parte, mat pe cealalta), iar pentru nuntile in aer liber sau cele mai nonconformiste se poate opta pentru un carton special texturat mat, care da un aspect mai vintage. Exista tipuri de invitatii care au un aspect mai placut pe carton simplu mat de 300g sau 400g. In momentul alegerii cartonului recomandam sa va sfatuiti cu designerul celui care va creaza invitatia, pentru alegerea potrivita in ceea ce priveste desigul pentru care ati optat.

Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem invitatiile este bugetul pe care dorim sa-l alocam papetariei de nunta. Pretul poate varia de la design si pana la alegerea tipului de carton. Este important sa calculati intreaga gama de accesorii cu care veti completa nunta, pentru ca aceasta sa fie in ton cu invitatia si pentru a crea un aspect mai unitar evenimentului vostru. Meniurile, plicurile pentru bani si numerele de masa sunt accesorii care evidentiaza tema aleasa.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie