Stim cu totii ca invitatiile joaca un rol important in frumoasa poveste a nuntii. Ele practic sunt prima piesa dintr-un puzzle, prima interactiune cu cei dragi voua, cei pe care ii doriti sa va fie alaturi la cea mai importanta zi din viata voastra ca familie. Invitatiile sunt cele care vor stabili asteptarile invitatilor la ceea ce se va intampla la eveniment.

Invitatiile din tema Greenery in general sunt urmate de o nunta in aer liber. Sau va fi o tema marina? Toate aceste aspecte, e bine sa fie surprinse si in invitatiile voastre.

Cum facem anuntul oficial? Ce se intampla daca va trebui sa amanam?

Acestea sunt doar 2 din cele mai frecvente intrebari pe care mirii anului 2020 si le pun. Dat fiind aceasta perioada plina de incertitudini si intrebari fara raspuns, raman cele doua optiuni. Daca ati hotarat ca “Show must go on!”, suntem alaturi de voi cu niste sfaturi utile pe care ar trebui sa le luati in calcul dupa terminarea perioadei de interdictie. Fiind o situatie delicata, modificari de la scenariul initial pot interveni, insa ele vor trebui gandite cu calm si cel mai important, detaliile si deciziile sa fie luate alaturi de persoana iubita.

Ce trebuie sa luati in considerare?

  • Locatia unde va urma sa aiba loc evenimentul trebuie sa respecte standardele de igiena in vigoare si de asemenea sa ofera masurile de siguranta pentru invitati
  • Va trebui reluata discutia cu furnizorii in vederea dispozitiei de la participa la eveniment
  • Probabil nuntile cu 200 de invitati vor trebui regandite, in vederea recalcularii numarului final, sau a organizarii a doua evenimente. Sunt cupluri care au ales organizarea unei petreceri cu cei tineri si o nunta clasica doar cu familia
  • Daca aveti multi invitati din afara tarii, exista sanse ca acestia sa nu poata calatori in urmatoarele luni

Ce facem daca am printat si am distribuit deja invitatiile de nunta?

Un eveniment precum botezul sau nunta este un eveniment deosebit si major in viata oricui, multi dintre voi planuind-o inca de anul trecut. In cazul in care deja ati impartit invitatiile si au intervenit unele modificari in privinta datei, insa ati hotarat ca evenimentul va merge mai departe, am lansat sectiunea de INVITATIE DIGITALA, o invitatie pe care o puteti da celor dragi prin intermediul online, fara a mai fi necesar sa le printati.


Ce sunt invitațiile digitale?

“Secolul vitezei” sau a erei tehnologice in care traim, ne ajuta sa ne adaptam usor conditiilor, pentru a diminua din stresul organizarii evenimentelor din aceasta perioada. Chiar daca acum cativa ani invitatiile digitale oferite prin mediul online invitatilor erau considerate neadecvate sau poate uneori excentrice, acum ele sunt la tot mai mare cautare, avand un aspect modern.


Beneficiile invitatiilor digitale / electronice?

  • Sunt customizabile - in cazul in care apar modificari ulterioare, ele se pot schimba usor, fara a efectua o vizita la print shop. De asemenea va scutesc si de un drum la posta sau la curier pentru a le trimite fizic. Invitatii vostri au posibilitatea de a le vedea instant, odata ce ele au fost trimise pe mail, facebook, instagram, whatsapp etc.
  • Au un design modern, chic
  • Sunt mult mai ieftine
  • Salvezi timp pretios, pe care il poti aloca in alte locuri care presupun prezenta voastra fizica atunci cand va fi posibil (degustari de meniuri, alegerea prajiturilor :) )
  • RSVP imediat. Raspunsul invitatilor vostri e la un click distanta, fiindu-le usor sa raspunda invitatiei voastre, fie ca se afla in masina, la calculator sau chiar in pat.
  • Din punct de vedere ecologic, facem un bine arborilor, salvand niste copaci. De asemenea procesul de creare al unei invitatii electronice este lipsit de stress si totodata distractiv.


Ce faceti daca ati amanat nunta?Daca totusi ati hotarat amanarea evenimentului, va sfatuim sa profitati de timpul petrecut in casa, pentru a va ocupa de anumite detalii pentru nunta voastra mult visata. Luati legatura cu furnizorii vostri pentru a cauta solutiile potrivite pentru o nunta de vis. Ganditi mai in detaliu conceptul de nunta dorit si paleta cromatica preferata, astfel ca atunci cand va fi posibil, visul vostru sa devina realitate si mai apoi, cea mai frumoasa amintire.

Bucurati-va de toate momentele impreuna!