Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Acest blog e plin de articole interesante despre nunta si botez! Scriu in fiecare saptamana un articol cu dorinta de a te ajuta sa ai o nunta de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!

Culoarea anului 2022 în materie de nunți

Culoarea anului 2022 în materie de nunți

Așa cum se întâmplă la fiecare final de an, se alege o culoare care va da tonul tuturor tendințelor și evenimentelor care se vor desfășura în perioada următoare. Pentru anul 2022, culoarea aleasă este Very Peri, un albastru violet cu subtonuri de roșu.

Dacă în anul 2021, Institutul Pantone a desemnat două culori ale anului – Ultimate Gray și Illuminating, în acest an celebra societate americană a selectat culoarea din paletarul deja existent. 

Astfel, a marcat și o premieră prin crearea unei culori noi, reprezentative pentru peisajul global al momentului. Very Peri, este sugestivă pentru situația ascendentă de după COVID-19. După galbenul și griul de anul trecut, această nuanță veselă de lila vine să dea un restart în anul 2022.

Așa cum am menționat anterior, culoarea anului 2022 este o nuanță de albastru în care au fost combinate diverse tonuri de albastru și roșu violet, o nuanță asemănătoare florilor de lavandă sau penajului violet deschis al unor păsări. 

„Combinând fidelitatea și constanța albastrului cu energia și entuziasmul roșului, cea mai fericită și mai caldă dintre toate nuanțele de albastru introduce un mix puternic de noutate”, a declarat Institutul Pantone într-un comunicat de presă privind culoarea anului 2022.

Albastrul Very Peri, cu un subton de violet, obținut din combinația cu roșu, este definiția echilibrului dintre cer și pământ, dintre înțelepciune și iubire, dar și balanța dintre spirit și simțuri. În același timp, culoarea anului 2022 este simbolul măsurii, dat fiind că, în combinație cu albastru, ardoarea culorii roșu se domolește.

Dacă tema nunții tale este una dinamică și optimistă, precum Very Peri, îți sugerăm să o incluzi în paleta de culori pentru fericitul eveniment. Iată câteva elemente care vor face diferența din punct de vedere vizual:

Invitațiile de nuntă

Atunci când ne alegem invitația de nuntă, ea trebuie să reflecte, pe scurt, întreaga tematică și motivele alese pentru nuntă, așa că prin alegerea culorii anului ca principal element al invitației, ne vom asigura că rămânem în tendințele momentului și vom crea o imagine coerentă a întregului eveniment.


Invitatia Minty Purple Flowers o gasiti pe site.

Rochia domnișoarelor de onoare

Pentru a nu distrage atenția de la albul imaculat al miresei, se recomandă în general, ca domișoarele de onoare să poarte rochii în culori pastelate. Very Peri se încadrează minunat în această categorie de culori și va arăta excelent pe frumoasele domișoare. De asemenea, și cavalerii de onoare pot purta accente discrete ale culorii fie că vorbim despre cravată, cămașă sau batistă.

Buchetul miresei

Buchetul miresei reprezintă principalul punct de interes cromatic al outfitul-ui, fiind singurul element colorat. Prin urmare, culoarea aleasă trebuie să fie una specială și să transmită un mesaj puternic. Nuanța plăcută de lila îți va asigura un întreg look armonios și se va îmbina perfect cu celelalte elemente alese.


Tortul și Candy Barul

Punctul culminant al întregii seri este tortul. De cele mai multe ori, pentru un aspect estetic, se realizează în aceeași gamă cromatică cu Candy Barul. Astfel, putem să ne jucăm cu Very Peri, culoarea anului, ca element principal al surprizelor duci. Avem o multitudine de variante, de la macarons și până la prăjituri sofisticate pe bază de lavandă- limita e doar imaginația!

În concluzie, dacă îți dorești ca nunta ta să fie o nuntă în tendințe, poți apela cu încredere la culoarea anului, care îți va garanta un aspect senzațional al întregului eveniment. 

Ai libertatea să te joci cu ea după bunul plac și să conturezi o atmosferă cât mai spectaculoasă pentru seara cea mare.

Get creative!