Una din importantele decizii pe care trebuie sa le luati dupa ce ati spus DA!, este cum vreti sa arate nunta voastra? Care e tema pe care doriti s-o abordati, astfel incat sa va reprezinte si personalitatea si stilul vostru de viata?

Alegerea temei marelui vostru eveniment este primul pas in procesul organizarii unei nunti. In jurul temei alese se vor contura toate celelalte elemente, de la alegerea invitatiilor, a salii, a paletei cromatice, a aranjamentelor si pana la florile de pe masa, precum si stilul rochiei sau a costumului de mire.

Ca si sfaturi atunci cand alegeti tema nuntii, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

- Tineti cont de anotimpul in care se va desfasura nunta

- Este important sa va incadrati in bugetul alocat, pentru a evita eventualele surprize ce se pot ivi pe parcursul organizarii evenimentului

- Alegerea tematicii este foarte importanta, ea trebuie sa va reprezinte pe deplin pe amandoi. Este recomandat ca tema pe care o alegeti sa reflecte povestea voastra de dragoste. Ea poate sa porneasca de la locul unde v-ati intalnit, la lucrurile comune care va plac, si pana la culorile care va reprezinta.

- Alegeti paleta cromatica a nuntii. In general evenimentele frumoase sunt definite de 2 maxim 3 culori, pentru a nu obosi privitorul si invitatii.

Atunci cand alegeti tema nuntii si credeti ca ati ajuns la un impas, sfatul nostru este sa nu treceti peste urmatoarele teme, in jurul carora poate v-ar placea sa va conturati evenimentul:

- Ganditi-va la locul unde v-ati cunoscut sau la locatia celei mai frumoase excursii avute impreuna. Poate acest aspect ar putea constitui o tema de pornire, tema travel .

- Preferintele pe care le aveti; daca va place sa cititi, o tema in jurul cartilor, filelor de poveste ar fi una reusita; daca va plac festivalurile, filmele animalele, toate acestea pot constitui surse ale tematicii nuntii voastre.

- Daca va plac sporturile, jocurile, muzica, toate acestea pot fi elemente constituente ale marelui vostru eveniment.

Daca tot nu ati reusit sa va definiti nunta, in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva teme populare pentru nunti, si elemente pe care le puteti integra.

Tema fluturilor:

De la rochia de mireasa, la invitatii, si pana la torturi, decoratiuni, gasiti o multime de idei in jurul acestei teme fragile, delicate si extrem de frumoase.

In ceea ce priveste invitatiile, Painted Serenity pot fi un punct de plecare ca si cromatica a nuntii, pe langa tema fluturilor.


Tema marina:

Pornind de la invitatii, si pana la decorul salii, tema marina este una foarte indragita de foarte multi viitori miri.

Invitatiile Sea Love sunt foarte indragite de catre clientii nostri, si vi le recomandam daca doriti o nunta cu un aer estival.


Inspiratie pentru tema marina:


Tema calatoriilor:

Iubitorilor de calatorii, de aventuri, le recomandam aceasta tema vasta, care poate sa cuprinda fie elemente definitorii unui oras pe care l-ati vizitat, sau o tema generala travel.

Invitatiile Vintage Travel inglobeaza frumos aceasta tema, precum si celelalte elemente pe care le puteti concepe pentru evenimentul vostru de vis.

Inspiratie pentru tema Travel: