Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Acest blog e plin de articole interesante despre nunta si botez! Scriu in fiecare saptamana un articol cu dorinta de a te ajuta sa ai o nunta de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!

Nunta in nuante de coral

Daca va planuiti nunta in anul ce urmeaza, expertii va propun o nuanta perfecta in jurul careia sa va alegeti tema evenimentului. De la alegerea invitatiilor sau a buchetului de mireasa, aranjamente, decoratiuni de masina si pana la rochiile domnisoarelor, nuanta Living Coral va emana energie pozitiva si caldura. Este o nuanta perfecta pentru sezonul cald si chiar pentru organizarea unui eveniment in aer liber sau chiar la malul marii. Culoarea Living Coral este un must have al nuntilor, simbolizand expresia jucausa a firii umane.

Expertii companiei Pantone, specializata in productia de vopsele si lacuri, dezvaluie in fiecare an culoarea sau nuanta care va fi iconica in urmatoarele 12 luni atat in industriile modei, a obiectelor decorative, cat si in ceea ce priveste nuantele predominante atunci cand vine vorba de produse cosmetice.


Spre deosebire de anul 2018 cand a fost aleasa o nuanta misterioasa si intunecata - Ultra Violet, anul 2019 vine cu o culoare vibranta, vie, vesela. Living Coral simbolizeaza energia si reconectarea cu natura.

Alegerea nuantei emblematice pentru 2019 a pornit de la frumusetea pe care o regasim in natura ce ne inconjoara si importanta ocrotirii mediului. S-a pus in balanta importanta recifelor de corali care sustin si adapostesc viata marina si totusi au ajuns sa dispara, fiind din ce in ce mai pretuiti.

Vibranta si totodata delicata, Living coral ne da un sentiment de caldura si apartenenta, de confort si exprima sentimentul pozitiv pe care il emana omul intr-un mediu contemporan, aflat in continua schimbare. Este o culoare ce exprima in primul rand viata, energie si miscare, avand si o latura la fina, mai delicata ce se datoreaza faptului ca provine dintr-un subton de galben.

In materie de invitatii de nunta noi va propunem cateva modele care sa va incante invitatii atunci cand le privesc.

Blue florals – invitatie tip postcard cu elemente florale in nuante de coral, perfecta cuplurilor romantice si tinere.

In combinatie cu albastrul senin din fundal, aceasta invitatie este ideala pentru unei nunti in aer liber, vara sau

in anotimpuri calde.

Tribal flowers – este o invitatie construita in jurul florilor, avand nuante de rosu si coral. Este potrivita unor cupluri puternice si totodata delicate.


Rustic peach este alegerea potrivita unui eveniment rustic, cu accente coral.