Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Atentie Google Analytics uses the User-ID function and an encrypted identifier to gather statistics. It does not use the data that allows Google to identify the user's identity (name, social security numbers, email addresses, contact information, etc.). By continuing to use the site, you agree to use this function. OK

Palete de culori pentru nunti

Culorile nuntii sunt foarte importante pentru creearea unui eveniment de neuitat.

Poti alege o paleta feminina cu tonuri de roz, peach, blush, piersica, o tema plina de frumusete impodobita de nuanta lavandei si a bujorilor, sau o tema rustica cu verde, bej si crem, accesorizata cu dantela, iuta si flori albe. Sau poti alege nuantele anului 2016 rose quartz si serenity accentuate de accesorii aurii sau rose gold.

Va stam la dispoztie pentru creearea unor evenimente unice si deosebite. Putem stabili impreuna o tema, pe care o putem dezvolta si concepe elemente noi de decor.

Ne dorim sa fim alaturi de voi pentru un eveniment de vis, o nunta originala si organizata pana in cele mai mici detalii.

Nu uitati ca bugetul nu trebuie sa fie neaparat un impediment si va putem recomanda cele mai bune variante care sa se incadreze in planurile voastre.