Fundal foto Frosty Snow

360.00 Lei
FUNDAL
+

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Frosty Snow" este 1.

Fundalul foto Frosty Snow cu imaginea unei case cu usa rosie impodobita cu ghirlanda de brad, vazuta printr-o ninsoare puternica. Fundal cu peisaj urban in care puteti realiza sedinte foto cu intreaga familie sau puteti aseza copii pe o saniuta si sa realizati sesiuni foto cu acestia. Pentru a crea un decor de iarna adevarata, adaugati zapada artificiala.

Fundalul foto Frosty Snow cu imaginea unei case cu usa rosie impodobita cu ghirlanda de brad, vazuta printr-o ninsoare puternica. Fundal cu peisaj urban in care puteti realiza sedinte foto cu intreaga familie sau puteti aseza copii pe o saniuta si sa realizati sesiuni foto cu acestia. Pentru a crea un decor de iarna adevarata, adaugati zapada artificiala.

Se completeaza cu luminite pentru bokeh si in partea de jos adaugati un fundal de culoare deschisa pentru a imita zapada.

  • fundal foto calitativ din PVC
  • nu face cute
  • nu necesita calcare
  • se pastreaza rulat
  • 160 x 240 cm
  • 200 x 300 cm


Culoare:
  • Rosu
  • Alb
  • maro

GARANTIA CALITATII

Indiferent de modelul sau tipul produselor noastre aveti garantia unui produs superior calitativ din punct de vedere al materialelor folosite si al atentiei la detalii.

GARANTIA LIVRARII LA TIMP

Va garantam ca produsul comandat ajunge in timpul promis.

Pentru comenzile de invitatii, in cazul in care coletul nu este expediat in ziua promisa, iti oferim o reducere de 10% la urmatoarea comanda.

Pentru comenzile de accesorii urgente, plasate in saptamana nuntii, iti garantam livrarea daca a fost pusa cel tarziu luni seara.

GARANTIA SATISFACTIEI

Daca produsul primit are defecte din vina noastra, va garantam refacerea comenzii.

 

CUM POT RETURNA UN PRODUS?

Returul se face numai in cazul produselor nepersonalizate cum ar fi Wedding plannerele. Fundalurile se fac pe comanda, la dimensiunea dorita de client si sunt produse personalizate.

Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor si vei suporta taxele de curierat pentru returnare.

Trimite-ne un email cu informatiile despre data expedieri, suma de returnat si datele de livrare.

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

DURATA COMENZII SI LIVRARE

Durata comenzii este de maxim 10 zile lucratoare, de la aprobarea finala a mostrei digitale.

Livrarea se face prin curier rapid (FAN CURIER), si ajunge de obicei, in 24 ore dupa confirmarea trimiterii pachetului.

Pentru a putea procesa comanda de FUNDALURI FOTO plata se face cu cardul sau prin transfer bancar.

Transportul aferent comenzii este pentru zona de acoperire Fan Courier.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client si sunt de aproximativ 21 -28 lei in functie de greutatea coletului. Primul Kg este 21 lei. Aceste preturi sunt pentru destinatii din lista localitatilor acoperite de Fan Curier fara kilometri suplimentari.

Produse din aceeasi gama

FUNDAL
360.00 Lei

Fundal pentru sedinte foto de Craciun Winter Sunset, cu interiorul unei camere prin fereastra careia se vede un apus de iarna. Fundal cu ferestre albe decorate cu lumanari aprinse in sfesnice romantice. Este un fundal potrivit sedintelor foto de Craciun cu familia sau pentru sesiuni foto romantice de cuplu. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Winter Sunset" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Fundal pentru poze de Craciun cu ferestre aurii si padure de brazi inzapeziti. Fundal cu lumanari albe care se poate completa cu brazi albi si decoratiuni de culoare deschisa. Este un backdrop potrivit sedintelor foto de Craciun cu copii sau pentru fotografiile cu intreaga familie. Puteti realiza cu ajutorul acestui fundal foto si sedinte foto romantice de cuplu. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Winter Forest Windows" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Panou foto de Craciun cu ferestre albe prin care se vede un apus de soare intr-un peisaj de iarna. Fundal foto cu interiorul unei camere cu pereti albi decorativi si lumanari in sfesnice aurii. Creati un decor de sarbatori pentru sedintele foto de familie sau cu copii. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Shiny Candles in the Window" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Cu ajutorul fundalului foto Gold Candle Lamps puteti pregati un decor pentru sedintele foto de Craciun, cu un aer romantic de poveste. Panou foto cu lumanari si felinare aprinse, in fata a trei ferestre albe decorative. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Gold Candle Lamps" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Fundal pentru fotografii de Craciun cu trei fereastre rotunde in fata carora sunt amplasate lumanari romantice. Este un fundal pentru sedinte foto de sarbatori cu intreaga familie sau chiar pentru fotografii de cuplu, romantice intr-un cadru de poveste. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Ferestre Albe si Lumanari" este 1.

Te-ar mai putea interesa