Fundal foto Camera Alba cu Ferestre si Flori Albe

360.00 Lei
FUNDAL
+

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Camera Alba cu Ferestre si Flori Albe" este 1.

Fundal foto Camera Alba cu Ferestre si Flori albe este un backdrop cu perete interior decorativ de culoare alb cu ornamente rococo.
Perete interior cu arce si vase mari cu flori albe. Este un panou din pvc pentru sedinte foto de maternity sau pentru sedinte tematice.

Fundal foto Camera Alba cu Ferestre si Flori albe este un backdrop cu perete interior decorativ de culoare alb cu ornamente rococo.
Perete interior cu arce si vase mari cu flori albe. Este un panou din pvc pentru sedinte foto de maternity sau pentru sedinte tematice. Cu ajutorul acestui fundal puteti realiza si sedinte foto smash the cake delicate sau fotografii cu parintii ori de cuplu. 

Se poate completa in partea orizontala cu un fundal din gama Wood de culoare deschisa. 

  • fundal foto calitativ din PVC
  • nu face cute
  • nu necesita calcare
  • se pastreaza rulat
  • 160 x 240 cm
  • 200 x 300 cm


Culoare:
 • Bej
 • crem

GARANTIA CALITATII

Indiferent de modelul sau tipul produselor noastre aveti garantia unui produs superior calitativ din punct de vedere al materialelor folosite si al atentiei la detalii.

GARANTIA LIVRARII LA TIMP

Va garantam ca produsul comandat ajunge in timpul promis.

Pentru comenzile de invitatii, in cazul in care coletul nu este expediat in ziua promisa, iti oferim o reducere de 10% la urmatoarea comanda.

Pentru comenzile de accesorii urgente, plasate in saptamana nuntii, iti garantam livrarea daca a fost pusa cel tarziu luni seara.

GARANTIA SATISFACTIEI

Daca produsul primit are defecte din vina noastra, va garantam refacerea comenzii.

 

CUM POT RETURNA UN PRODUS?

Returul se face numai in cazul produselor nepersonalizate cum ar fi Wedding plannerele. Fundalurile se fac pe comanda, la dimensiunea dorita de client si sunt produse personalizate.

Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor si vei suporta taxele de curierat pentru returnare.

Trimite-ne un email cu informatiile despre data expedieri, suma de returnat si datele de livrare.

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

DURATA COMENZII SI LIVRARE

Durata comenzii este de maxim 10 zile lucratoare, de la aprobarea finala a mostrei digitale.

Livrarea se face prin curier rapid (FAN CURIER), si ajunge de obicei, in 24 ore dupa confirmarea trimiterii pachetului.

Pentru a putea procesa comanda de FUNDALURI FOTO plata se face cu cardul sau prin transfer bancar.

Transportul aferent comenzii este pentru zona de acoperire Fan Courier.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client si sunt de aproximativ 21 -28 lei in functie de greutatea coletului. Primul Kg este 21 lei. Aceste preturi sunt pentru destinatii din lista localitatilor acoperite de Fan Curier fara kilometri suplimentari.

Produse din aceeasi gama

FUNDAL
360.00 Lei

Fundal foto Decorative Interior with White Flowers din PVC cu interiorul unei camere cu perete decorativ si vaze cu flori este perfect pentru sesiunile foto romantice, de maternitate, cu familia sau chiar de cuplu. Acesta ofera o nota eleganta si sofisticata, creand o atmosfera intima si confortabila in timpul sedintei foto.

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Decorative Interior with White Flowers" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Fundal foto Perete Decorativ Roz este un backdrop cu imaginea unui perete interior de culoare roz cu ornamente rococo. Este un panou din pvc pentru sedinte foto de maternity sau pentru sedinte tematice. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Perete Decorativ Roz" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Fundalul foto Perete Decorativ Roz si Auriu este un fundal in nuante de roz cu ornamente geometrice roz si aurii. Este un fundal foto potrivit sedintelor foto de maternity sau pentru sedinte tematice.

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Perete Decorativ Roz si Auriu" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Fundalul foto Interior romantic Albastru cu Ferestre Elegante are un decor cu un interior al unei camere cu ferestre mari cu draperii roz si candelabru elegant. Fundal in culori pastelate de albastru deschis si roz. Se poate utiliza pentru sedinte foto de cuplu, fotografii de maternitate sau chiar sesiuni smash the care cu cei mici. Este un fundal potrivit si pentru fotografii cu intreaga familie.

Cantitatea minima pentru "Fundal Foto Interior romantic Albastru cu Ferestre Elegante" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Fundal foto Rococo Interior with Chandelier cu imaginea unui interior elegant al unei camere cu o usa eleganta, fotolii si un candelabru pretios. Este un fundal cu ajutorul caruia puteti realiza sedinte foto de maternitate sau chiar de cuplu. Este un fundal potrivit si pentru fotografii cu intreaga familie.

Cantitatea minima pentru "Fundal Foto Rococo Interior with Chandelier" este 1.

Te-ar mai putea interesa