Fundal Foto Little Moss House

360.00 Lei
FUNDAL
+

Cantitatea minima pentru "Fundal Foto Little Moss House" este 1.

Fundalul foto Little Moss House cu casuta, flori colorate si oua de Paste este o alegere excelenta pentru sedintele foto cu copii si familie in studio, care se concentreaza pe tematica de primavara si de sarbatoare. Culorile vibrante si vii adauga un element de distractie si bucurie, perfect pentru fotografiile cu cei micii si familii, ceea ce face acest fundal foto ideal pentru sesiuni foto cu tematica de Paste. 


Fundalul foto Little Moss House cu casuta, flori colorate si oua de Paste este o alegere excelenta pentru sedintele foto cu copii si familie in studio, care se concentreaza pe tematica de primavara si de sarbatoare. Culorile vibrante si vii adauga un element de distractie si bucurie, perfect pentru fotografiile cu cei micii si familii, ceea ce face acest fundal foto ideal pentru sesiuni foto cu tematica de Paste.

Acest tip de fundal foto este realizat din PVC de înaltă calitate, ceea ce il face rezistent la apa si uzura. Astfel, acesta poate fi folosit repetat pentru o gama larga de sesiuni foto.

Panoul foto este disponibil in diferite dimensiuni, astfel incat poate fi personalizat pentru a se potrivi cu dimensiunile camerei de studio.

Puteti completa acest decor cu iepurasi si oua colorate din polistiren, precum si cu verdeata si flori artificiale la imbinarea cu partea orizontala. In partea orizontala puteti utiliza un fundal basic sau din gama Bricks. 

  • fundal foto calitativ din PVC
  • nu face cute
  • nu necesita calcare
  • se pastreaza rulat
  • 160 x 240 cm
  • 200 x 300 cm 


Culoare:
  • Albastru
  • crem
  • roz
  • verde

GARANTIA CALITATII

Indiferent de modelul sau tipul produselor noastre aveti garantia unui produs superior calitativ din punct de vedere al materialelor folosite si al atentiei la detalii.

GARANTIA LIVRARII LA TIMP

Va garantam ca produsul comandat ajunge in timpul promis.

Pentru comenzile de invitatii, in cazul in care coletul nu este expediat in ziua promisa, iti oferim o reducere de 10% la urmatoarea comanda.

Pentru comenzile de accesorii urgente, plasate in saptamana nuntii, iti garantam livrarea daca a fost pusa cel tarziu luni seara.

GARANTIA SATISFACTIEI

Daca produsul primit are defecte din vina noastra, va garantam refacerea comenzii.

 

CUM POT RETURNA UN PRODUS?

Returul se face numai in cazul produselor nepersonalizate cum ar fi Wedding plannerele. Fundalurile se fac pe comanda, la dimensiunea dorita de client si sunt produse personalizate.

Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor si vei suporta taxele de curierat pentru returnare.

Trimite-ne un email cu informatiile despre data expedieri, suma de returnat si datele de livrare.

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

DURATA COMENZII SI LIVRARE

Durata comenzii este de maxim 10 zile lucratoare, de la aprobarea finala a mostrei digitale.

Livrarea se face prin curier rapid (FAN CURIER), si ajunge de obicei, in 24 ore dupa confirmarea trimiterii pachetului.

Pentru a putea procesa comanda de FUNDALURI FOTO plata se face cu cardul sau prin transfer bancar.

Transportul aferent comenzii este pentru zona de acoperire Fan Courier.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client si sunt de aproximativ 21 -28 lei in functie de greutatea coletului. Primul Kg este 21 lei. Aceste preturi sunt pentru destinatii din lista localitatilor acoperite de Fan Curier fara kilometri suplimentari.

Produse din aceeasi gama

Te-ar mai putea interesa