Fundal foto Planes in the Clouds

360.00 Lei
FUNDAL
+

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Planes in the Clouds" este 1.

Fundal foto Planes in the Clouds, cu avioane in nuante de albastru pastelat zburand printre nori pufosi. Este un backdrop pentru sedinte foto smash the cake cu Tema Travel.

Fundal foto Planes in the Clouds, cu avioane in nuante de albastru pastelat zburand printre nori pufosi. Este un backdrop pentru sedinte foto smash the cake cu Tema Travel. Fundal pentru poze ce se poate decora si completa cu puf alb ce imita nori pufosi si avioane din lemn. 
Este un fundal potrivit pentru sesiuni foto aniversare de baietei. 

  • fundal foto calitativ din PVC
  • nu face cute
  • nu necesita calcare
  • se pastreaza rulat
  • 160 x 240 cm
  • 200 x 300 cm


Culoare:
  • albastru

GARANTIA CALITATII

Indiferent de modelul sau tipul produselor noastre aveti garantia unui produs superior calitativ din punct de vedere al materialelor folosite si al atentiei la detalii.

GARANTIA LIVRARII LA TIMP

Va garantam ca produsul comandat ajunge in timpul promis.

Pentru comenzile de invitatii, in cazul in care coletul nu este expediat in ziua promisa, iti oferim o reducere de 10% la urmatoarea comanda.

Pentru comenzile de accesorii urgente, plasate in saptamana nuntii, iti garantam livrarea daca a fost pusa cel tarziu luni seara.

GARANTIA SATISFACTIEI

Daca produsul primit are defecte din vina noastra, va garantam refacerea comenzii.

 

CUM POT RETURNA UN PRODUS?

Returul se face numai in cazul produselor nepersonalizate cum ar fi Wedding plannerele. Fundalurile se fac pe comanda, la dimensiunea dorita de client si sunt produse personalizate.

Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor si vei suporta taxele de curierat pentru returnare.

Trimite-ne un email cu informatiile despre data expedieri, suma de returnat si datele de livrare.

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

DURATA COMENZII SI LIVRARE

Durata comenzii este de maxim 10 zile lucratoare, de la aprobarea finala a mostrei digitale.

Livrarea se face prin curier rapid (FAN CURIER), si ajunge de obicei, in 24 ore dupa confirmarea trimiterii pachetului.

Pentru a putea procesa comanda de FUNDALURI FOTO plata se face cu cardul sau prin transfer bancar.

Transportul aferent comenzii este pentru zona de acoperire Fan Courier.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client si sunt de aproximativ 21 -28 lei in functie de greutatea coletului. Primul Kg este 21 lei. Aceste preturi sunt pentru destinatii din lista localitatilor acoperite de Fan Curier fara kilometri suplimentari.

Produse din aceeasi gama

FUNDAL
360.00 Lei

Completeaza decorurile din studio cu un fundal foto din PVC cu modelul unui pavaj de piatra in nuante de crem si gri, potrivit backdrop-urilor de primavara, Cake Smash, Painted sau pentru fundaluri foto personalizate. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Square Tiles Pavement" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Fundal foto din PVC cu model de pavaj tip piatra in nuante de crem si gri, potrivit pentru a completa partea orizontala a backdrop-urilor de primavara,Cake Smash, Painted sau pentru fundaluri foto personalizate. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Stone Alley" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Fundal foto din PVC cu model de pavaj tip piatra in nuante de crem, potrivit pentru a completa partea orizontala a backdrop-urilor de primavara, cake smash sau pentru fundaluri foto personalizate. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Small Stone Pavement" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Completeaza decorurile si fundalurile din studio cu fundalul foto din PVC Tiles and Plants Pavement cu modelul unui pavaj in nuante de crem si maro, cu verdeata, potrivit backdrop-urilor de primavara, cake smash sau pentru fundaluri foto personalizate. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Tiles and Plants Pavement" este 1.


FUNDAL
360.00 Lei

Completeaza decorurile din studio cu un fundal foto din PVC cu modelul unui pavaj de caramida in nuante de crem, potrivit backdrop-urilor de primavara, cake smash sau pentru fundaluri foto personalizate. 

Cantitatea minima pentru "Fundal foto Beige Brick Pavement" este 1.

Te-ar mai putea interesa