Care sunt tendințele anului în materie de invitații de nuntă?

24-08-2022
de catre John Indreica

Invitațiile la nuntă sunt prima oportunitate pe care o ai să transmiți povestea ta de dragoste invitaților tăi. Acestea dau tonul întregii petreceri și dezvăluie primele detalii tematice ale evenimentului. 

În momentul în care invitațiile sunt primite, deja se poate trage o concluzie despre tipul de ceremonie, gradul de implicare și întreaga atmosferă a petrecerii. Sună destul de important, nu-i așa?

Pentru a te ajuta să alegi invitațiile potrivite, îți prezentăm tendințele anului 2022 în materie de invitații de nuntă ce nu vor trece neobservate:

1. Invitațiile cu caracter vizual

Invitațiile de acest tip includ o fotografie a cuplului, ceea ce oferă o notă mai personală și autentică întregii cereri. În tendințe sunt pozele de la momentul logodnei, un moment special pentru cuplu și o dovadă de iubire și devotament. 

De asemenea, în acest tip de invitații mai pot fi incluse și imagini de la ședințele foto făcute de parteneri, fără legătură directă cu logodna.

2. Invitațiile Vintage

Rochiile Vintage nu sunt singurul element care atrag atenția la nunțile din anul 2022. Invitațiile cu caracter Vintage vor avea mare succes anul acesta. 

Culorile neutre precum roz și albastru pal, culoarea șampaniei, galben și lila vor aduce în amintire o eră a regalității și opulenței. Fără doar și poate serialul Bridgerton de pe Netflix a amplificat tot acest curent, care se va afla la mare căutare.


3. Invitațiile Florale

Nu există nici măcar o urmă de îndoială că tonurile florale reprezintă deja un statement al invitațiilor de nuntă. Acest gen de invitații a fost utilizat de-a lungul ultimilor ani și își va păstra longevitatea și în anul 2022. 


Pro: sunt foarte versatile și există o multitudine de variante florale, în funcție de preferințe.

4. Invitațiile Luxury

Acest gen de invitație este destinat să capteze atenția și să atragă toate laudele. Ce are în plus față de o invitație obișnuită? 

Atenția sporită la detalii și diverse alternanțe de materiale, care vor face posibil un scurt rezumat al nunții într-o manieră inedită. De la plexiglas la elemente geometrice, toate acestea sunt detalii care vor scoate din anonimat mesajul transmis de către tine.


5. Invitațiile cu tematica de călătorie

Tema călătoriilor va fi una dintre preferatele anului. În ultimul timp, călătoriile au devenit o pasiune celor mai mulți tineri, iar ca tematică generală, călătoria are conotații profunde. 

De la a începe un drum împreună și până la a porni în aventura vieții, această tematică se va afla la cele mai multe nunți ale anului. 

6. Invitația Digitală

În era tehnologiei, și invitațiile de nuntă au cunoscut un upgrade. Dacă înainte era necesară deplasarea pentru trimiterea invitațiilor, acum tot acest proces a fost eficientizat. Invitațiile pot fi primite pe mail și trimise instant.

Acest gen de invitație are următoarele avantaje:

  • Protejează mediul
  • Nu există riscul să fie pierdută
  • Costuri reduse
  • Poate fi accesată rapid de pe telefonul mobil

Cum decizi care este cea mai potrivită pentru tine?

 Alegerea invitației trebuie făcută cu grijă, în funcție de nevoile și preferințele tale. Tema invitației reprezintă tema întregii nunți, prin urmare trebuie să ții cont de anumite detalii precum costuri, posibilitatea de realizare a petrecerii tematice, resursele disponibile. 

Dacă alegi o invitație fără a lua în calcul toate detaliile tehnice, riști să te confrunți cu situații neprevăzute și o lipsă a resurselor, iar cea mai importantă seară din viața ta trebuie să înceapă cu dreptul. 

De aceea, îți sugerăm să consulți toate variantele prezentate și să o alegi pe cea care ți se potrivește perfect. 

Noi suntem aici pentru a-ți prezenta toate variantele și a vă ghida către alegerea perfectă pentru voi!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!