Fundaluri pentru fotografia de produs

20-01-2023
de catre John Indreica

Fotografia de produs si domeniul fotografiei culinare este in continua ascensiune, motiv pentru care fundalurile dedicate acestui tip de fotografiere sunt la mare cautare in randul fotografilor si chiar a celor care vor sa incerce ceva nou.

Pe site-ul nostru www.redboutique.ro veti regasi o rubrica dedicata pentru Food Photography, unde puteti alege din numeroase modele care imita lemnul si alte tipuri de texturi. Aceste fundaluri realizate pe dimensiunea 80x54cm sunt perfecte atat pentru fotografia culinara cand si pentru fotografia de produs. 

Cu totii stim ca vizualul este un aspect important in sales, astfel ca prezentarea produselor intr-un mod cat de atractiv, prin fotografii de calitate este un plus. In domeniul HORECA dish-urile culinare fotografiate pe fundaluri calitative vor atrage cu siguranta privirile gurmanzilor si nu numai. 

De ce sa alegi fundalurile din gama Food Photography?

Pe langa faptul ca sunt realizate din PVC care ii confera rezistenta, fundalurile se curata foarte usor cu un burete si apa calduta, fara a fi afectata textura sau culoarea, nu necesita calcare si nu fac cute. 

Daca ai un sedint foto departe de confortul studio-ului tau, e foarte usor sa iei aceste fundaluri cu tine. Poti rula mai multe impreuna si sunt usor de transportat oriunde!

Nu ocupa mult spatiu intr-un studio, si pot fi depozitate rulate.

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!