Cum comand un fundal Redecorate

20-01-2023
de catre John Indreica


Daca esti la prima comanda de fundaluri Redecorate si te-ai hotarat la ce modele vrei sa achizitionezi de pe site-ul nostru www.redboutique.ro, acesta este un articol care sa te indrume si sa-ti raspunda la eventualele intrebari. 

Cum plasezi comanda?

Este foarte simplu! Dupa ce ai pus in cos produsele dorite, trebuie doar sa trimiti comanda catre noi. 

Vei primi automat pe mail si factura aferenta comenzii tale si vei putea alege 2 modalitati prin care poti efectua plata  cu cardul sau prin transfer bancar. IMPORTANT: toate comenzile se achita inainte de a fi date in lucru, nu se trimit ramburs. Modalitati de plata: se poate achita fie direct cu cardul prin platforma Euplatesc ( vei fi redirectionat dupa plasarea comenzii, daca ai selectat modalitatea de “Plata cu cardul) sau prin transfer online. Daca ai selectat a doua modalitate, vei primi pe mail datele contului firmei, iar dupa efectuarea transferului, va trebui trimisa si dovada de plata. 

Dupa confirmarea platii, fundalurile comandate se dau in lucru la print. Ele nu sunt pe stoc, se printeaza la comanda, in functie de modelul si dimensiunea selectata de client. 

Timpul de executie al comenzilor poate varia intre 3 si 7,8 zile in functie de volumul de lucru. Facem tot posibilul sa va puteti bucura de fundaluri intr-un timp cat mai scurt. Recomandare: in perioadele aglomerate cum ar fi Pastele sau Craciunul, timpul de executie poate dura usor mai mult cu 1-2 zile, motiv pentru care recomandam sa plasati comenzile din timp. Cum primesc fundalurile comandate? Ambalare si expediere

Toate fundalurile noastre le veti primi ambalate in tuburi de carton, pentru a fi protejate la transport. 

Dupa ce sunt predate la curier, veti primi un mail cu numarul de urmarire al comenzii. Expedierea se face cu Fan Courier in cel mai scurt timp, de cele mai multe ori in ziua urmatoare expedierii. 

Dimensiuni si fundaluri personalizate

Daca iti doresti un model de fundal insa nu-l gasesti in dimensiunea dorita pe site, asteptam cu drag mesajul tau pe adresa de e-mail contact@redboutique.ro pentru a putea verifica daca putem realiza pe specificatiile dorite. Vei primi acolo toate detaliile, timpul de executie si costul final calculat specific pentru comanda ta. 

Daca ai o imagine  pe care doresti sa o transformi in fundal si sa o printam, trimite-ne pe e-mail si o vom pregati noi pentru tine. Imaginea trebuie sa aiba calitate buna si rezolutie mare. Dupa primirea imaginii iti vom comunica daca este totul in regula si vom da in lucru produsul. 

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!