Cum te ajută o agendă de tip Wedding Planner

24-08-2022
de catre John Indreica

Dacă ești ca majoritatea mireselor, ești în egală măsură entuziasmată și copleșită la gândul de a organiza o nuntă. Există atât de multe variabile implicate în ziua ta cea mare, încât este ușor să pierzi ceva din vedere, mai ales când îți plănuiești singură nunta. 

Dar venim cu vești bune! Există o modalitate de a-ți organiza nunta- un jurnal de planificare a nunții este o modalitate excelentă de a face liste organizate, de a-ți urmări progresul și de a lua notițe despre ce simți și ce se întâmplă în călătoria ta. 

Într-o zi, poți să te uiți înapoi la Wedding Planner-ul scris de tine și să retrăiești entuziasmul de a-ți planifica ziua nunții! Sună bine? La Red Boutique, am pregătit întocmai un Wedding Planner perfect pentru orice mireasă dorește să dețină complet control asupra aspectelor nunții sale.


Despre Wedding Planner-ul special

Acest wedding planner marca Red Boutique este un accesoriu care nu ar trebui să lipsească nici unei mirese. Are dimensiunea unei agende A5, cu coperta groasă și spirală albă, elegantă. 

Este alcătuit din 67 de file cu print față verso (134 pagini), unde îți poți nota tot ceea ce trebuie să știi despre nunta ta. 

Conține următoarele categorii: Tema nunții, Restaurant, Buget, Programul nunții, Îmbrăcăminte miresasa și mire, Hair & make-up, Fotografie și Video, Honeymoon, Timeline pregătiri de nuntă, Liste invitați, Kitul de urgență pentru mireasă, Aranjamente florale, Decorațiuni, Candy bar & Sweets, Papetăria nunții, Muzică. 

Să alegi tema nunții pare ușor, dar câteodată rămâi fără inspirație. Ne-am asigurat că această agendă de tip Wedding Planner te va susține în orice moment!

Restaurantul este cel mai important punct în organizarea nunții- alege câteva variante preferate și ghideză-te în funcție de disponibilitatea datei pe care o dorești. Când alegi restaurantul, e mai ușor să vizualizezi și cum vei introduce tema nunții în context. 


Muzica apoi joacă rolul important- alege cea mai potrivită trupă pentru invitații tăi, apoi treci la decorațiuni, papetărie și programul nunții. Acest planner va juca rolul celui mai dedicat comapion al unei mirese!

În plus, ai mai multe pagini pentru notițe personale, tabele pentru cazări și transport, tabele pentru furnizori și multe alte categorii utile. Practic, ne-am gândit la toate! Îți va fi foarte ușor să planifici nunta visurilor tale!


Am creat de asemenea și o pagină specială cu un manechin, unde îți vei putea schița singură rochia și toate elementele dorite pentru nuntă! 

Există o pagină unde se va putea realiza de către voi și schița așezării la mese a invitaților, pentru o mai bună viziune de ansamblu asupra locației și amplasării.

Beneficiile unui Wedding Planner de tip agendă

  • Este personalizat, poți alege modelul potrivit pentru tine și tema nunții tale
  • Conține deja numeroase capitole importante din planificarea unei nunți perfecte
  • Poate fi ușor transportat în geantă, ca tu să ai mereu toate informațiile la îndemână
  • Puteți completa împreună până la cele mai mici detalii, precum locurile invitaților
  • Este o amintire tangibilă, ce îți va fi foarte dragă peste ani

De asemenea, această agendă este perfectă pentru a o face cadou unei viitoare mirese- îi oferi ajutorul cu o soluție care nu costă cât o firmă organizatoare de nunți. Astfel, va ieși totul cum își dorește, fără să aibă suprize mai târziu. 


Părerea unei mirese, Ionela Lazăr, despre Wedding Planner:

“Mulțumesc din suflet pentru agendă, e perfectă pentru nevoile mele și ale oricărei viitoare mirese. Livrare rapidă și colaborare frumoasă! Recomand tuturor mireselor :)”

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!