Invitatia traditionala vs invitatia digitala

24-08-2022
de catre John Indreica

Invitația tradițională vs invitația digitală

În ultimii ani, odată cu întreg procesul digitalizării, și invitațiile de nuntă au cunoscut un upgrade. 

Acum putem trimite instant prietenilor  noștri dragi invitația fără prea mult efort și costuri adiacente. Invitația digitală este o nouă variantă care trebuie luată în calcul de viitorii miri, pentru un eveniment reușit.

Dar care este diferența între cele două tipuri de invitații și cum știm care este cea potrivită pentru noi?

Invitația digitală, puncte tari:

Costuri reduse

Atunci când ne raportăm la o invitație digitală, costurile de realizare și de distribuire sunt aproape de minimum comparativ cu invitațiile trimise fizic către fiecare oaspete, așa că dacă bugetul tău este unul limitat, acest gen de invitație te poate salva.

Este ecologică

Foarte puține persoane păstrează într-adevăr invitațiile pe care le primesc la nunți, prin urmare o cantitate enormă de hârtie ajunge să fie risipită inutil. Alegând invitația digitală vei proteja mediul, iar risipa hârtie va fi egală cu zero.

Este flexibilă

Trăim într-o vreme de incertitudine și nu știm cum o sa decurgă lucrurile. S-ar putea ca nunta sau botezul tău să se fi amânat, sau poate chiar sa se fi anulat pentru anul acesta. Soluția practică, în acest sens este INVITAȚIA DIGITALĂ.

 Invitația digitală, puncte slabe

 Nu este tradițională

Foarte mulți oameni adoră să primească invitații la nuntă, este una dintre cele mai vechi tradiții, iar nota personală pe care acest gen de invitație o conferă este elementul cheie ce face diferența.

 

Persoanele în vârstă nu vor fi confortabile cu acest gen de invitație

Gândește-te la bunica ta sau la o mătușă în vârstă. Folosesc ele email-ul sau rețelele de socializare? Răspunsul este probabil unul negativ. În consecință, trebuie să iei în considerare și această categorie de vârstă.

 Poate fi ușor omisă

În rapiditatea cu care sunt trimise mesajele astăzi, este foarte ușor să neglijezi invitația la nuntă printre miile de emailuri și mesaje trimise. Mai mult decât atât, este ușor să uiți de fericitul eveniment dacă nu ai invitația pe masă care să-ți reamintească.

 Nu îți rămâne ca amintire

Multe persoane păstrează ca amintire invitațiile de la nunți. Este o formă foarte bună de a păstra esența unui moment special. Ba mai mult, colecționarea invitațiilor de nuntă este foarte comună în rândul persoanelor mai în vârstă care au albume desemnate în acest sens.

 

Concluzii

 Industria evenimentelor este în continuă schimbare și aduce îmbunătățiri metodelor vechi pe zi ce trece. Invitațiile electronice ar fi fost considerate imposibil de realizat acum câțiva ani, însă în anul 2022 au devenit un lucru comun și eficient.

Acest gen de invitație poate părea impersonal pentru unii, însă generația tânără le consideră convenabile din toate punctele de vedere.

Indiferent de care direcție o abordezi, asigură-te că analizezi bine opțiunile și o alegi pe cea mai potrivită pentru tine, bugetul tău și tipul evenimentului.

Invitația la nuntă este o amintire a întregului eveniment, așa că ai mare grijă să o faci memorabilă, îți dorești ca peste ani să te poți uita mândru la alegerea făcută.

Sperăm ca sfaturile noastre îți vor face decizia mai ușoară! Suntem aici pentru tine.


Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie

Bine ai venit pe blogul Red Boutique!

Scriu articole cu dorinta de a te ajuta sa ai un eveniment de vis! Ce mai astepti? Incepe sa citesti!